maanantai 29. kesäkuuta 2009

Muuten!

Muistaako kuinka moni tämän valituksen? Eilen tämä samainen kaverini laittoi sähköpostia ja kertoili kaikkea turhaa (lapsestaan, anopistaan yms) ja samalla kysyi että mikä päivä tällä viikolla sopisi tulla käymään. Ei lähettänyt sähköpostia kysyäkseen kuulumisia vaan on änkeämässä taas kylään. Mä en vastannut kuin vasta tänään, noin vuorokausi sähköpostin vastaanottamisen jälkeen. Sanoin, että tällä viikolla on parempaakin tekemistä, katsotaan myöhemmin. Tämä sitten vastasi, että he tulevat sitten ensi viikolla. Siis what?!?!?! Pyysinkö mä ensi viikollakaan tänne asumaan? Käytin sanaa myöhemmin, en ensi viikolla. Mun myöhemmin ei ole tuon ihmisen tapauksessa ensi viikko. Hankkikoon perkele lisää kavereita. Mä en jaksa olla se henkireikä, jolle kerrotaan kaikki. Nimittäin tässä toisessa sähköpostissaan hän kertoi taas vuodoistaan. EVVK!

Sovitaanko, jos mä alan ärsyttämään jotakuta yhtä paljon tai edes puoliakaan tosta, niin saa sanoa suoraan. Loukkaannun ehkä hetkeksi, mutta ymmärrän kyllä.

Eräs pienen pieni asia muuten ärsyttää tämän ihmisen sähköpostikäyttäytymisessä aivan tajuttoman paljon. Kaikki on kirjoitettu ISOILLA KIRJAIMILLA. Sitä on ensinnäkin hankala lukea, kun mitään kappalejakoakaan ei ole tehty. Ja toisekseen se on huutamista. Oli niin lähellä kun tänään vastasin siihen, että olisin sanonut kuinka vituttaa tuollainen huutaminen.

Toiset ei vaan osaa.

8 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Uh-huh. :/ (Olisi ehkä jotenkin hienompaa jättää joku tosi fiksu ja vähän pidempi kommentti, mutta oikeastaan kaikki tiivistyy jo tuohon.)

Minja kirjoitti...

Aaarrggh. Mun mielestä ISOILLA kirjoittaminen ei edes ole mikään pienen pieni asia. Jotenkin se kertoo jotain ihmisen älykkyysosamäärästä.. anteeksi nyt vaan, jos joku tästä loukkaantuu, mutta itselleni ainakin muodostuu tietynlainen, eikä niin kovin positiivinen, mielikuva ihmisestä, joka käyttää vain isoja kirjaimia.

Mimmu kirjoitti...

Hehkuvainen: Toisinaan lyhyestä virsi kaunis. Inhoan muuten tota sananlaskua :D

Minja: En oikeastaan ole edes yllättynyt siitä, että just tämä ihminen kirjoittaa isolla. Huvittavinta on, että sähköpostin otsikon se onnistuu joka kerta kuitenkin kirjoittamaan pienellä. Edes se, että teksti on kirjoitettu kokonaan pienellä, ei ole niin ärsyttävää.

Tiina kirjoitti...

Tuo on just semmonen juttu, että jos joku maailman ihanin ystävä tekis nuo samat jutut, että jaarittelisi kaikkea turhaa ja kertoisi vuodoistaan (iuh) ja kävisi joka viikko kylässä, niin se ei ärsyttäisi yhtään.
Paitsi tuo isoilla kirjoittaminen kyllä ärsyttäisi, mutta sille maailman ihanimmalle ystävälle voisi siitä sanoakin. :)

Mimmu kirjoitti...

Tiina: No niinpä. En mä ole koskaan tätä ihmistä pitänytkään ystävänä. Kaverina ainoastaan. Jonka seksielämästä ja vuodoista tiedän valitettavasti aivan liikaa. Itsehän en kerro juurikaan mitään asioitani hänelle. Siis mitään henkilökohtaista tai yleensäkään tärkeää.

Jempsukka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Annikki kirjoitti...

Jaahas, oli näköjään siskontytön tunnukset vielä sisäänkirjautuneena bloggerissa, piti poistaa kommentti.

No eniveis sitä vaan, että laita vaan sille kaverille sähköpostia, että ensi viikollakaan ei sovi, koska aiot tehdä jotain ihan muuta ja käyttää omaa aikaa enemmän tms ihan oman maun mukaan.

Mimmu kirjoitti...

Annikki: Kyllähän mä sitäkin ajattelin. Tosiaan tämä henkilö ei ole ystävä, kaveri, niin eipä siinä aivan hirveästi menetä, jos nyt itseensä ottaisi.