tiistai 26. tammikuuta 2016

Tammikuu

Tämä nykyinen elämä tuntunut jotensakin kiireiselle ja kuluttavalle. Ehkäpä se johtuu vaan siitä, että mä en ole osannut olla vapaapäivänänikään kotona, vaan keksinyt jotakin menoa. Nyt saikulla on sitten aikaa.

Joulu tuli ja meni. Me oltiin aatto Helsingissä hotellissa, keskellä japanilaisturisteja. Ravintolassa taidettiin olla todella pienessä vähemmistössä länsimaisia ihmisiä. Risteilyllä oli ihan kivaa, tosin myrskysi melko paljon, joten sen vuoksi ei ollut kovinkaan hyvä olo. Tukholmassa oli kiva käydä, pitää mennä kesäaikaan uudelleen.

Vuosi vaihtui ensin töissä ollessa, sitten tuttavapariskunnan luona rauhallisesti.

Töiden suhteen on tulossa muutosta tässä, mulla ei vaan terveys kestä tuota nykyistä paikkaa. Allergiat iskee päälle, samoin selkäjumitukset. Nyt vain odottelen mitä tuleman pitää. Mihin sitä pitäisi suunnistaa jatkossa töihin.

Me saatiin tuparitkin pidettyä. Ihme, jos ei kukaan valita, meteli oli nimittäin melkoinen. Toisaalta eipä meiltä yleensä suurempia kuulu, niin eiköhän tuo yks ilta nyt mee.

Entäs sitten tää maalla asuminen? No mä tykkään. Asunto on aivan ihana, toki tilaa saisi olla hieman enemmän, mutta parempi kuin aiemmin. Ja jospa tässä jossakin vaiheessa sitä muuttuisi ok-taloasujaksi :) En kyllä olisi puoli vuotta sitten uskonut elämäni olevan tammikuun lopussa tällaista. Meillä kun tätä tuntemista on takana muutamaa viikkoa vajaa puoli vuotta :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa alkanutta vuotta! :)
T. Henu

Mimmu kirjoitti...

Kiitti Henu! Kiva kuulla sustakin! :)