tiistai 16. helmikuuta 2016

Työjuttuja

Moikka!

Tässä on nyt takana hieman reilu viikko uudessa yksikössö työskentelyä. Ainakin tällä hetkellä vaikuttaa kovin paljon mukavammalta, tosin täähän voi tuon työyksikön suhteen olla vasta kuherruskuukautta.
Parisen viikkoa ehdin sitten olemaan saikulla, ennenkuin uusi paikka selkeni. Ja hyvä niin, oon huomannut entistä esimiestäni kohtaan kehittyneen pieniä ahdistuksia. Mutta jospa nekin pikkuhiljaa menisi ohi.

Täällä maalla on tulluta asuttua nyt hieman yli kaksi kuukautta. Edelleen tykkään. Kesällä saattaa ongelmaksi tulla se, että eipä niin helposti tuukkaan sitten lähdettyä käymään esim terassilla kaupungissa. Taksit maksavat yhteen suuntaan noin 70€ ja aina se kaverin luona yökyläilykään ei kuulosta niin kovin hyvälle ajatukselle. Pitää katsoa miltä se kesä näyttää. Ainakin muutamia reissuja on luvassa, sen tiedän jo nyt.
Sitä huomaa tulleensa sen verran takaisin landepaukuksi, että vaikka viime vkl tuli vietettyä tyttöjen iltaa meillä, toisen tänne miehen perässä Oulusta muuttaneen kanssa, niin silti me löydyttiin tuolta kylän ainoan paikallisen tanssilattialta :D Positiivista siinä on se, että ei todellakaan tarvi pynttäytyä, kunhan vaan menee sinne.

Tällä viikolla on luvassa jännää, sillä huomenna jään yksin kotiin neljäksi yöksi. Mies lähtee koulun puolesta reissuun. Mua pelottaa, et mitenhän auto toimii, eihän tänne tuu mörköjä ja miten sitä saa unta ihan yksin. Mut eiköhän nekin suttaannu, oonhan mä ennenkin ollut yksin kotona. Varsinkin sinkkuna :D

Ei kommentteja: