torstai 25. syyskuuta 2008

Miksi?

Ensinnäkin, miten ihminen voi olla näin jumissa? Niska, hartiat ja selkä aivan jäkissä. Ei sitten ollenkaan kivaa sanon minä!

Toisekseen, miksi musta tuntuu taas, että mulle ei kerrota kaikkea. Siis ihan muutamankin ihmisen toimesta. Yhdestä olen aivan varmakin, tosin sen verran salakavalasti sain asiasta tietää, että en sitä heti aio kyseiselle ihmiselle kertoakkaan. Olkoon omissa oloissaan perkele!

Vituttaa pikkasen...

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jäkitys on sitten kurjaa :(. Tule mulle hierottavaksi :).

Minulle yleensä kerrotaan asioita. Mutta jos ei, niin siihen on ollut syynä joku seuraavista: a) asia ei kuulu minulle, b) asianosainen ei halua kertoa asiaa kenellekään tai c) asianosainen kuvittelee, että asian tietämien satuttaisi minua (eikä välttämättä tajua että minua satuttaa enemmän se että kuulen jostain muualta asiasta ja tajuan ettei minulle haluttu kertoa).

Mimmu kirjoitti...

Osaakko sä hieroa? :)

Mä luulen, että tässä tapauksessa vastaus on C. Ja asianosaisten pitäisi tajuta, että on rehellisiä mulle, sillä asiasta on hiljattain puhuttu.

Tiina kirjoitti...

Mäkään en kerro sulle kaikkea, mutta toisaalta en usko että sua kiinnostaisikaan. :D

Mutta ihan tyhmää kyllä tuollanen. Ja niskajumikin vielä. :/

Anonyymi kirjoitti...

Tommonen salailu tai pimittäminen on kurjaa ja varsinkin jos asia koskettaa sinua kovinkin läheisesti. Kysy suoraan, vaikka se tuntuisikin inhottavalle tai nololle, mutta jos on iso tai vakava asia kyseessä niin silloin tuolla kysymisellä vai säästyä monelta murheelta. Tai voihan se toki mennä päinkinvastoin, varsinkin jos ei ole valmis kuulemaan vastausta jos se onkin sitä mitä ei halua kuulla. Ääh, vaikeaa ja ei taida mun neuvoistani olla juurikaan apua :O

Mukavaa viikonloppua sinne, kaikesta huolimatta...

Mimmu kirjoitti...

Tiina: Senkin näsäviisas! :)

Mä tarkoitin sitä, kuten varmaan arvasitkin, että musta ois kiva kuulla asioita, mitkä vaikuttaa mun tulevaisuuteen myös jotenkin.

Lumi: Mä olen kysynyt suoraan, mutta kun ei uskalla sanoa niin ei uskalla. Ihmiset on joskus ärsyttäviä!
Mukavaa viikonloppua myös sinnekkin!

Tiina kirjoitti...

Kyllä mä arvasin, kuten ehkä varmaan arvasitkin. Mutta huomaa kommentin kellonaika, olin vähän väsynyt. :D

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä mä osaan hieroa, tai ainakin mulla on siihen koulutus :).