tiistai 2. syyskuuta 2008

Syyskuu

Kuukausikin taas vaihtui, nyt se on virallisesti syksy. Miksi ihmeessä kun vasta oli kevät ja kesäkin jäi tavallaan välistä?

Eipä tässä mitään erikoista ole sattunut, työhakemuksia olen taasen rustannut, asuntohakemuksia samaten, tavannut kavereita. Kaikkea tavallista.

Pakollinen avautumisosuus. Tänään tuossa hetki sitten vessassa (kyllä, vessa on paikka missä asioita tulee mieleen ja mietittyä) aloin ajattelemaan, että mitä jos joskus saan lapsen ja aluksi kaikki olisi onnea ja autuutta, mutta sitten yhtäkkiä vain kyllästyisin siihen, tulisi mieleen, että ei tää nyt sittenkään ookkaan niin kivaa. Ja haluaisin tavallaan oman vapaan elämäni takaisin? Mietinkö mä vähän tyhmiä asioita? Varsinkin kun ne ei ole mitenkään ajankohtaisia :)

VAROITUS!!! BB-JUTTUA!!!

Eilen katsoin 24/7:lta tyyppien bileitä. Mikä tämän vuoden tyypeissä oikein on, siellä oli ennemmin poikkeus kuin sääntö pitää bikinien yläosaa päällä tai olla suutelematta useamman tyypin kanssa? Ei wanha jummarra... Naisista kahdelle oli bikinit koko saunomis/porealtailun ajan päällä. Miehistä kahdella taas uimahousut. Muut vetivät munasilteen. Synttärisankari oli ensimmäinen yläosattomissa ja esittelemällä esitteli rintojaan. Alkaa hieman ärsyttämään...

BB-JUTTU LOPPU!!!!

Tänään pitäisi varmaankin siivota hieman. Alkaa olemaan taas kissanhiekkaa ja karvaa lattialla ja paljon. Eli kai pitäisi ruveta tuumasta toimeen. Otan tänään myös joitakin mahdollisia kuvia aikaisempaan meemiin, niitä luvassa joko iltapäivästä tai huomenna. Pakko luvata tänne, niin tulee se myös tehtyä ;)

Hauskaa tiistaita!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka onhan noita viileitä ilmoja ollut jo pitkään, niin kyllä syksy taas hiipi vähän salakavalasti (ja varmana talvi yllättää taas autoilijat, vaikka en ymmärrä kuinka se oikein voi olla mahdollista). Lenkillä käydessä näkee jo paljon keltaisia lehtiä maassa ja metsä tuoksuu syksyltä. Minusta se on kivaa :).

Asuntohakemuksia :o? Onko se muuttamassa?

Mimmu kirjoitti...

Kyllähän mäkin tykkään syksystä, varsinkin silloin kun ei sada. Mutta jotenkin nyt tuntui, että se kesäkin jäi vallan välistä.

Joo, kyllä se on muuttamassa toivon mukaan :) Siitä sitten enemmän, mikäli asunto löytyy.

Anonyymi kirjoitti...

Wau, onks sulla se bb:n 24/7 ? Apuaaaaa, oon kade ;)

Mimmu kirjoitti...

On mulla. Otin maikkarin kanavapaketin ja siinä sai sit kaupan päälle sen 24/7. Tuukko tänne kattoon? ;)

Tiina kirjoitti...

Enpä mä usko, että siihen omaan lapseen kyllästyy sillä tavalla. Ainakin jos on ihan normaali ihminen, niin eiköhän siihen rakastu melko palavasti. Ehkä. Toivottavasti.

Tavallaan syksyn saapuminen on siinä mielessä mukavaa, että enää ei tarvi odotella niitä lämpöisiä ilmoja.

Mimmu kirjoitti...

Tiina: En mäkään usko, että sen oman lapsen kohdalla tulisi sellaista tunnetta, mutta tulipa vain mieleen. Kun tuleehan joskus tunne, että haluaa menneestä jotain takaisin. Tyhmiä asioita mietin, mutta sellaista se on.

Totta puhut tuossa syksyn tulemisessa :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kiitos kovasti kun laitoit tommoset selkeet varotukset BB:stä :D Nimittäin oon hieman jäljessä (oon vasta pari ekaa jaksoa kattonut) ja koitan jotain jännitystä edes säästää itelleni :) Jos saan pyytää, että jatkat samaa linjaa :)