torstai 11. syyskuuta 2008

Torstai-iltaa

Mitähän sitä ois tässä tapahtunut. Ei taaskaan erikoisempaa. Lääkärissä kävin tänään. Mulla oli aika yhdeksän maissa ja jo siihen aikaan ne olivat yli vartin myöhässä enkä yhtään kyllä ihmettele. Se lääkäri-ihminen puhui mullekkin kaikesta maan ja taivaan väliltä, asiasta ja asian vierestä. Tavallaan suloinen ihminen :)

Huomenna ois taas perinteeksi muodostunut pyykkiperjantai, sitten pitäis vielä käydä kaupasta ja kestitä kaveria. Eli tekemistä riittää. Nukkuunkin pitäis mennä ajoissa mutta taitaa jäädä toiveeksi. Kuten yleensäkkin.

Edit. Huomasin muuten, etten ole vielä laittanut tänne Peikkotytöltä saamaani awardia, jonka jaan eteenpäin blogini niille lukijoille, jotka eivät ole vielä tänä vuonna viettäneet synttereitään. Olkaatten hyvät! :)5 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Kuinkas sattuikaan, minä en ole vielä viettänyt tänä vuonna synttäreitäni. :)

Minja kirjoitti...

Ai niin, huomasitko että blogissani oli ikäänkuin haaste sinulle?

Mimmu kirjoitti...

Nyt huomasin. Pitääpi tehdä vkl aikana.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkään en ole viettänyt synttäreitä vielä tänä vuonna joten kiitos kiitos. Nappaan sen kuiteskin sit vasta samalla kun päivitän seuraavan kerran.

Täällä jos saa lääkärin ajan ysiks ni se on loistohomma, koska iltapäivällä saattaa saada varautua melkkis tunnin myöhästelyyn. Tai itse asiassa on tosi hyvä jos täällä saa ajan samalla päivälle olleskaan ja etukäteen varatut "pitkäaikais" ajat, niitä on vielä vaikeempi saada. Voi huoh!

Mimmu kirjoitti...

Oleppas hyvä Lumi!

Täällä taas ei anneta lääkärinaikoja muuta kuin samalle päivälle. Koetappas saada aikaa pidemmälle, niin ei onnistu. Sanotaan vain tylysti "me ei anneta aikoja muuta kuin samalle päivälle". Eli yleensä se on se iltapäivä jolloin sinne pääsee ja tosiaan myöhässä silloinkin. Ainoat ajat mitä saa muualle kuin samalle päivälle, ovat toimenpideajat.