sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Työt ja kaverit

Moi taas!
Tässä olisi vielä nelisen viikkoa töitä jäljellä, sitten alkaisi taas loma. Jotenkin työmotivaatio on täysin karannut, sillä tiedän, etten ole syksyllä jatkamassa ainakaan tuossa paikassa. Silleen sääli, kun tuolla olisi yksi haastava tapaus, jonka parissa olisi tavallaan kiva jatkaa ja huomata muutoksia.
Hain sitten kouluunkin, jos saisi sillä sitten haastetta elämään. Varmaan ensi kuussa selviää miten käy. Mieluummin mä ehkä olisin ensi syksynä kouluttautumassa kuin töissä.
---
Tajusin tässä joku aika sitten, että olen nyt ollut Oulussa jo pidempään, mutta tuttavapiiri ei ole kovin paljoa laajentunut. Iso osa tutuista on miehen sukulaisia tai kavereita. Muuten en tunne kuin ihan vaan muutaman muun ihmisen, jonka kanssa olen tekemisissä. Työkavereita ei siis lasketa. Ois kiva tuntea joku, jonka kanssa nyt kesällä käydä kaupungilla, piknikillä tai vaikka kirppareilla. Pitäis varmaan ite tehdä enemmän asian eteen.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Se on yllättävääkin, miten paljon vaikeampaa ns. aikuisena on hommata uusia kavereita, toisin kuin vielä joskus lapsena ja vielä teini-iässäkin. Kai kaikilla on niin vakiintuneet kuviot jo tässä iässä, ettei sitä osaa uudistua.
Ehkä sun pitää aktivoitua tässä bloggaamisessa ja samalla luoda kontakteja oululaisten bloggaajien kanssa. Tätä kauttahan sitä löytää kivoja tyyppejä yleensä. :)

Mimmu kirjoitti...

Tiina: Niinhän se ois. Jostain kun vielä saisi revittyä aikaa tähän blogiinkin enemmän. Mutta jospa kolmen viikon päästä aikaakin taas löytyisi. :)

Se on tosiaan jännä, miten aikuisena ystävystyminen on NIIN paljon hankalampaa.