maanantai 26. heinäkuuta 2010

♥ Kela ja muut laitokset

Mullahan loppui koulu tuossa kuukausi takaperin. Kela ei ole vieläkään saanut mulle tehtyä päätöstä työttömyyskorvauksesta. Ainoa posti mitä olen sieltä suunnalta saanut, on ollut lisäselvityspyyntö ansiotuloista, joita mulla ei siis ole ollut kohta kolmeen vuoteen. Ja nämä selvitykset he ovat kyllä aikoinaan saaneet. Kun soittelin asiasta Kelan asiointipalveluun, siellä ei kyllä tule yhtään viisaammaksi. Tuntuu kuin kukaan ei tekisi asialle mitään. On sanottu, että käsittelyssä saattaa mennä 4-5 viikkoa, mutta miten ihmeessä tuo lisäselvityspyyntö sitten tuli jo vajaassa viikossa hakemuksen viemisen jälkeen.
Eli nyt ollaan sitten tilanteessa, että rahaahan en ole tämän kuun puolella saanut Kelasta ja sitä, koska tulisin saamaankaan, en tiedä. Ei voi muuta kuin rakastaa vain tuota Kelan ihanaa ja nopeaa toimintaa... PRKL!
Tietenkin soitin alkukuusta myös sossuun saadessani tietää tuosta Kelan pitkästä jonotuksesta ja mokasta. Siellähän he olivat jo tehneet mulle heinäkuun päätöksen ja siihen oli laskettu tuloja vaikka kuinka paljon. Vasta tänään soittaessani, siellä oleva lomalta palautunut rentoutuneen kuuloinen ääni lupasi korjata päätöstä ja laittaa rahaa tulemaan tilille Kelan aikaa vievän päätöksen ajaksi. Joten helpottaa kun tietää ettei tarvi pelkkää makaronia syödä. Eli sossua rakastan nyt aidosti :)

***

Ja sitten tuosta aiemmin mainitusta jännästä asiasta, niin tatuointihan sieltä tosiaan tuli. Kuvan laitan heti, kun rasvan aiheuttama ihottuma katoaa ja kunhan kuvaa on hieman vielä korjailtu. Kenelläkään muullahan ei voi olla niin hyvä tuuri, että halpa ja hyvä tatuoinnin hoitoon sopiva rasva eli Bepanthen aiheuttaakin nykyisin ihottumaa...

Ei kommentteja: