keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Oulussa

Täällä sitä on oltu töissäkin jo kolme päivää. Kaksi ensimmäistä oli jotain aivan kamalaa. Pariin kertaan mietin puistonlaidalla seistessäni, että mitä ihmettä sitä on menty tekemään. Tänään sitten taas oli todella kiva päivä. Hermot ei menny kertaakaan. Eli eiköhän tätä kestä työsopimuksen loppuun saakka, ainakin näin alkuunsa. :)

Uuden asunnon avaimetkin hain tänään. Edellinen asukas on viitsinyt jopa vahata lattian, niin puhdasta ja kiiltävää siellä oli. Lauantaina olisikin sitten vuorossa kiireinen vuorokausi. 24 tunnin aikana olisi tarkoitus ajaa Oulusta Tampereelle, pakata tavarat vanhasta asunnosta autoon, ajaa takaisin, nukkua tunti pari, purkaa kuorma ja palauttaa auto. Veikkaan, että ensi viikolla ollaan jumissa ja pahasti. Onneksi on lihasrelaksantit.

6 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Tuparikutsua odotellessa.. :)

Mimmu kirjoitti...

Minja: Jos tänne saakka viitsit tulla, niin tottahan toki tuparit pitää järjestää. Yötäkin voi olla, sillä tilaa löytyy entistä enemmän :)

Tiina kirjoitti...

Mä voin tulla sitten salamatkustajana Minjan mukana, kun en koskaan oo käynyt Oulussa. :D
Tupareihin siis. :)

Mimmu kirjoitti...

Tiina: Sähän se erikoinen oot, jollet Oulussa ole koskaan käynyt. Onneksi se "vika" on korjattavissa. :)

Tosin ennen niitä tupareita pitää keksiä jostain sohva. Nimittäin nykyinen ei lähde mukaan ja sitä uutta ennen, ei olohuoneessa hirveästi sitten olekkaan tavaraa. :)

Minja kirjoitti...

En mäkään oo koskaan käynyt Oulussa.
Mut ehkä me saadaan se vika vielä korjattua, nyt kun meillä on joku syy lähteä Ouluun. :)

Mimmu kirjoitti...

Minja: Joo, no sitten pitää tosiaan ehdottomasti lähteä. Tee Suomi tutuksi Mimmun kanssa :) Siinä sitä näkee vaikka mitä, kun matkustaa junalla Treelta Ouluun.
Täällähän nyt ei sinällään mitään kovin ihmeellistä ole varsinkaan autottomalle ihmiselle syksyllä. Kesällä tapahtuu enemmän.