maanantai 13. syyskuuta 2010

Ikuista väsyä ja muuta marmatusta

Mulla on sellainen tunne, että en ole nukunut reilu kahteen viikkoon yksiäkään täysiä yöunia. Jatkuvasti olen väsynyt eikä tuota väsymystä helpota yhtään se, että teen joka arkipäivä töitä yli 8.5 tuntia. Ja tuo työhän ei ole mitään kevyttä toimistohommaa. Ja kaiken hyvän päälle mulla on vielä flunssa. Allergialääkkeiden avulla tässä mennään.

Sain tänään varattua jopa tänne Ouluun vaihteeksi hammaslääkäriajankin. Se hammasshow ei nimittäin ole ihan vielä ohi. Yksi paikkaus on jopa lohjennutkin tässä kesän aikana, joten sitäkin on korjailtava muutaman vanhan paikan lisäksi. Kallein juttu tulee olemaan purentakisko, mutta toivottavasti sen avulla pääsisin niskajumeista eroon.

***

Mä olen huomannut jännän seikan viime aikoina. Miehen vanhempi lapsi on muuttunut jollakin tavalla todella raivostuttavaksi. En sitten osaa sanoa, että onko vaan mua kohtaan vaiko kaikkia muitakin. Ehkäpä se on tuo esiteini-ikä ja tietty asenne naisia kohtaan, joka juontaa juurensa ko. lasten väleistä äitiään kohtaan. Äiti lahjoo lapsia, nämä saavat tehdä melkeinpä mitä haluavat kotonansa. Keksejä ja karkkia siellä syödää harvasen päivä, samoin pleikkari-/tietokonepelejä saatetaan pelata monen monta tuntia putkeen. Ei oikein toimi ei.
Mutta onneksi toinen lapsista on ainakin vielä aivan siedettävä, vaikkakin aivan liian tuulella käyvä sekin.

Ei kommentteja: