torstai 9. joulukuuta 2010

Jouluahdistusta

Miten joka vuosi voi olla saman ongelman edessä. Nimittäin joululahjaostokset. Ja mä kun en edes osta niitä lahjoja kuin vaan harvalle ja valitulle. Kummilapsille nyt on ihan helppoa ostaa ja miehellekin vielä jossain määrin, mutta mitäs vanhemmille? Eihän ne odota mitään saavansa, mutta kivahan se ois jotain antaa. Ehdotuksia otetaan vastaan.

4 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Äidille lähti villasukat ja huopasydänheijastin, isälle ensi vuoden kalenteri jossa on kuvituksena ottamiani kuvia. Ei mitään ihmeellistä, mutta ehkäpä sopivaa kuitenkin. Sisko meinaa ostaa molemmille jonkun lehden vuosikerran. Se on hyvä lahja, joskin minulle liian kallis.

Neiti O kirjoitti...

Toiset sanoo, että lahjakortit ei olisi hyviä lahjoja mut mä oon toista mieltä. Ostettiin sisarusten kans kimpas porukoille ravintolalahjakortti. Saavat mennä sitte syömään hyvin kun ite haluavat :)

Mimmu kirjoitti...

Hehkuvainen: Mun vanhemmille noi ideat ei oo mitenkään sopivia. Meillä on äiti se, joka tekee villasukkia ja heijastinta se ei oikeasti tarvi ja meidän isä ei tee yhtikäs mitään kalenterilla. :D Maalaisjuntteja kun ovat :)

Lehdet on ihan hyvä ideana, mutta tosiaan melko kallis.

Neiti O: Lahjakortit ois munkin mielestä ihan hyvä idea, mutta tosiaan kun tästä maalaisjunttiudesta jo puhuttiin, ei ole mun vanhempien tyylistä.

Hehkuvainen kirjoitti...

No pöh :D. Kynttilöitä kai sentään polttavat, ja herkkuja syövät...? Tai pelaavat jotain lautapeliä? Tai tarttevat uuden jatkojohdon, lumilapion, kynnysmaton tai saunakauhan?

Toivottavasti jouluahdistuksesi on helpottanut, ja pääset nautiskelemaan levosta ja hiljaisuudesta :).

Makoisaa joulua!