perjantai 8. kesäkuuta 2012

Työasiaa

Nyt nukutun yön jälkeen voisi luulla tiettyjen työasioiden jo hieman rauhoittuneen pään sisällä, mutta turha toivo. Mullahan on siis töitä jäljellä enää ensi viikko, sitten alkaa kesäloma. Esimiehen pitäisi tuoda meille aina viikkoa ennen uuden listan alkua työvuorot kuudeksi viikoksi. Varmaan kerran viimeisen vuoden aikana näin on käynyt. Nyt esimerkiksi ensi maanantaina alkavan listan saimme käsiimme eilen ja se on itseasiassa viimeinen kolme viikkoa kuluvasta listasta. Eli edellinen listakin oli väärin, vain kolmen viikon lista.
Eikä siinä edes kaikki. Jos teet toivomuksia työvuoroista, niin ei ole huomioitu. Itse toivoin ensi perjantaille aamuvuoroa ja ylityövapaita. Välivuorohan se siellä sitten lymysi, ilman niitä ylitöiden poisottoja. Ja juuri edellisenä päivänä olin siitäkin asiasta esimiehelle maininnut ja tämä oli asian kirjoittanut kalenteriinsa.
Töiden jatkostahan tämä esimies kertoo viime tippaan. Edellinen sopimus loppui viime sunnuntaina, torstai-iltapäivänä sain vasta tietää, että jatkuvathan ne pari viikkoa. Olisi varmaan pitänyt olla jatkamatta, eihän tässä tuu vaan kun vihaiseksi!

Ärsyttävää kun kyseinen henkilökin on pitämässä eilisen ja tämän omia ylityövapaitaan, niin ei pääse edes ennen maanantaita asiasta avautumaan!

Ei kommentteja: