lauantai 18. heinäkuuta 2015

Lauantaita

Mulla on ollu melkoisen kiireinen viikko. Maanantaina otin ja lähdin junalla etelämmäs. Tuli sillä reissulla tehtyä mutka ah niin ihanaa Tamperettakin moikkaamassa. Koko rantatunnelin rakennusjuttu on melkoisen uutta mulle. Kaksi vuotta sitten viimeks käynyt Treella, toki se oli silloin jo aloitettu, mutta nyt tuli ajeltua autolla paljon lähempää, niin näki sitäkin. Olin jopa niinkin hurja, että kävin mutkan Frenckelin aukiolla. Ei ole keskusta siltä kantilta paljoa muuttunut :) Tuli kotoinen olo. Pitää joku kerta viettää pidempäänkin siellä aikaa.
Torstaina juna toi mut takaisin Ouluun. Kavereilla oli ilmeisesti ollut iso ikävä, sillä ensimmäisen kolmen täällä olo tunnin aikana olin ehtinyt nähdä jo kolme kaveriani ja viettää heidän kanssa aikaa :)

Eilen vietin aurinkoista päivää Nallikarissa ystävän kanssa jätskitreffeillä. Ja illasta terassikierrosta kaverimiehen kanssa. Saatiin ystävyys uudella tasolle, kun mies hieman humaltui ja alkoi puhumaan syvällisempiä. Eli ei paskempi reissu se. Tänään ehkä uusiksi. Eikö se kesä oo just tätä? Ystäviä ja aurinkoa.

Ei kommentteja: