perjantai 30. marraskuuta 2007

Aikaansaavempi

Selkä aivan jumissa, sillä olen tänään imuroinut, pessyt lattian, tiskannut, pessyt vessan, käynyt kävellen kaupassa ja kantanut sieltä repun täynnä tavaraa. Sitten olen vääntänyt joulukortteja. Kohta voisi varmaan aloittaa rentoutumisen. Hierojaa olisin vailla. Vapaaehtoisia?

Kävin tänään alkossa ostamassa pullon viiniä, ihan vain varuiksi, jos se eräs ihminen nyt huomenna tulisi. Ei täällä vielä huomannut ihmisten hamstraavan ainakaan kovin pahasti lakon pelossa. Tosin taisi itselläni olla pienin ostos. Kaikilla muilla oli ainakin kolme neljä pulloa alkosta lähtiessä. Kysyipä myyjä vielä paperitkin, joten ei mikään huono reissu kun luultiin vielä 10 vuotta nuoremmaksikin ;)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää viikonloppua!

Mimmu kirjoitti...

Kiitos samoin Rushka!

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin kävin vaan yhden viinipullon ostamassa. Tosin mietinkin tässä juuri jos kuitenkin pitäisi vielä kipaista pari pulloa hakemassa. Pikkujoulut kun on ens keskiviikkona.

Oi, eikö tullut hyvä mieli papereiden kysymisestä?! Olet siis nuori ja hehkeä vieläkin!

Rentouttavaa viikonloppua!

Mimmu kirjoitti...

Kyllä, tuli hyvä mieli ja varsinkin kun myyjä vielä sanoi, että ootpa hyvin säilyny ;)

Akkiki kirjoitti...

Ihanaa Mimmu! Ollaan NIIIN kohtalotovereita. Just tänään iloitsin, että multa kysyttiin paperit Alkossa, kun ostin punaviiniä... Oikein odotin, että kysy nyt :D Itselläkin on tosta täysikäisyydestä jo 10 vuotta!!!