keskiviikko 21. marraskuuta 2007

Keskiviikko, osa II

Willelle sanoinkin jo tekeväni tämän meemin, jonka esim Minjakin on tehnyt, eli tässä..

1. Avaa Winamp, iTunes tai mikä tahansa musiikin toisto-ohjelma.
2. Laita random päälle.
3. Kirjoita 20 ensimmäistä randomilla tullutta, vaikka ne olisivat kuinka noloja.
4. Kirjoita lyhyesti joitakin muistoja/ajatuksia jokaisen biisin alle.

- Kotiteollisuus - Tämän Taivaan Alla. Hynynen on vaan niin ihana. Ja kotiteollisuus on alkanut iskeä vasta nyt vanhempana. Tää biisi on ehkä sellainen, joka sai enemmän vilkasemaan Kotiteollisuuteen päin. Eli suht tuore ihastus kuitenkin.

- Moby - Where You End. Moby on hieman ristiriitainen. Se on mun mielestä sellaista "hissimusaa". Eli menee taustalla, mutta en kuuntelemalla kuuntele. Ihan jees kappale. Dream About Me on parempi kappale.

- Flinch - Paikkaan Parempaan. En muista miksi tämäkin on täällä. Varmaan siksi, että kuulin radiosta joskus bändin soitetuimmat biisit eli Tuulet ja Liikaa ja sitten oli pakko saada kuulla onko muutkin biisit minkälaisia. Ei mitään älytöntä skeidaa kuitenkaan, vähän yläastebändi meininkiä.

- Queens Of The Stone Age - Another Love Song. Ei todellakaan ko. bändin paras biisi. En oikeastaan tykkää mitenkään erityisesti. Sellainen biisi, joka jää soimaan päähän.

- Katri Ylander - Hyvästit Ja Huutomerkit. Katri on ihan jees, nätti ääni. Tämä biisi kuitenkin liian Anssi Kelamainen. Ja kuulostaa muuten Anna Erikssonin ja Anna Hanskin sekoitukselta.

- Coolio - Gangsta´s Paradise. Joskus aikoinaan kuunnellut tätä biisiä kyllästymiseen saakka. Kyllä se taas tauon jälkeen menee. Kertsiä tekee aina mieli laulaa mukana ;)

- Head Automatica - Beating Heart Baby. Kaveri joskus laittoi tän biisin mulle. Ihan hyvä biisinä. Aina ei vaan jaksa kuunnella. Nyt kuulosti kivalle, pitkästä aikaa.

- Suburban Tribe - You Can´t Break What´s Already Broken. Subbareilla ihan hyviä biisejä, tää on jonkinasteista räimettä. Sellaista musiikkia, mitä kuuntelen mielelläni esim Sputnikissa.

- Danko Jones - Sticky Situation. On ollut tarkoituksena poistaa, kunhan seuraavan kerran käyn biisejä läpi. Ei iske. Joltakulta varmastikkin saanut tämän biisin.

- Klamydia feat Larharyhmä - Härmäläinen Perusjuntti. Samaa sarjaa kuin edellinenkin. Menettelee ehkä tietyssä mielentilassa (humala) ja tietyssä porukassa.

- Melodie Mc - Anyone Out There. Teiniaikojen biisi. Kotipaikkakunnalla porukka soitti ajaessaan autolla pillurallia. Varmaan jostain viime vuosikymmenen puolivälistä..

- Zen Cáfe - Sydänkohtauksia. Ei Zen Cáfen mikään paras biisi mun mielestä. Putron äänessä on jotain mikä vetää puoleensa, vaikkei se niin hyvä ole.

- Better Than Ezra - A Lifetime. Sarjassamme biisi, esittäjältä jonka biisin kuulin jossain ja oli pakko kuulla lisää saman artistin tuotoksia. Ei paskempi. Sellaista listapoppia. Me like it.

- Ugly Kid Joe - Cats In The Cradle. Biisi, jonka kuulin muistaakseni vielä kotona asuessani. Kertsi jäi heti soimaan päähän. Vuosia myöhemmin kuulin uudelleen ja ihastuin uudestaan.

- Poets Of The Fall - Fire. Tää biisi löytyy täältä vaan siksi, kun koko albumi on täällä :D Muista edes, oonko koskaan kokonaan ees kuunnellu. Menettelee. Bändi muuten tosi jees.

- Wheatus - Teenage Dirtbag. Soi joskus tosi paljon radiossa ja tietysti jäi myös soimaan päähän. Kaikki biisit saa sieltä pois, kun kuuntelee vaan tarpeeksi paljon, siksi tääkin biisi mun soittolistalta löytyy. Aina kun joku mainitsee bändin Iron Maiden, tulee tää biisi mieleen.

- Freeman - Kaksi Lensi Yli Käenpesän. Tämä biisi soi myös joskus kotona asuessa päässä usein. Vieläkin ihan jees biisi.

- French Affair - My Heart Goes Boom. JK aikaisia biisejä. Mies kuunteli dancebiisejä. Tää on jotain sen tyyppistä. Taas, kotona en kuuntele, baarissa menee.

- Rick Springfield - Jessie´s Girl. Jostain leffasta tää on. Ei mitään muuta muistikuvaa.

- Emmi - Solitary Motions. Kotona asuessa kuuntelin paljonkin. En muista omistinko c-kasettina vai cd:nä.

- Laura Bono - M´innervosisci. Vieraalla kielellä laulettu biisi kuulostaa aina erilaiselle. Tää biisi on niihin tunnelmointi hetkiin :)

- Sonata Arctica - Don´t Say A Word. Sonata on bändi, jonka oon löytäny vasta viime vuosina. Kauniita biisejä. En muista missä olen tän kuullut eka kerran.

- 3 Doors Down - Sarah Yellin´. Bändi jees, biisi ei. Löytyy paljonkin parempia kappaleita.

Jos teet, jätä merkki.

6 kommenttia:

Wille kirjoitti...

Mielenkiintoista...

Sonata Arcticaa voisin kehaista. On kyllä yksi lemppareitani.

Ja miten Wheatuksesta tulee Iron Maiden mieleen?

Mimmu kirjoitti...

Siksi, kun siinä lauletaan jossain kohdassa "Listen to Iron Maiden, baby...with me. Ooh."

Kuuntele vaikka itse http://www.youtube.com/watch?v=8jJWQkVgDs4

Anonyymi kirjoitti...

Suburban Tribe oli positiivinen yllätys tuolla listassasi, muuten ei ihan osu yksiin meidän musiikkimaut. Tai kyllä minä Poetseja ja Sonata Arcticaakin vähän kuuntelen.

Mimmu kirjoitti...

Mulla on niin laidasta laitaan noita biisejä, että saattaa välillä tulla mitä tahansa sontaakin sieltä :)

Anonyymi kirjoitti...

Jee, tää on kiva meemi. Pöllin sen siis käyttöön...

Mimmu kirjoitti...

Oleppa hyvä vaan :)