tiistai 26. elokuuta 2008

DiipaDaapa

Ei mulla mitään asiaa ole, mutta kertoillaanpa nyt kuitenkin.

Muistaako joku tämän ystäväni, joka oli raskaana? No, hän ei enää ole. Vauvakin on jo reilu kuukauden vanha ja tässä kirjoittaa tulokkaan tuleva kummitäti. Parin viikon päästä olisi ristiäiset. Onko tyhmä idea ostaa mieluummin ristiäissormus (sellainen pieni vauvasormus) vai se perinteinen lusikka tai hammasrasia tai kehys? Jotenkin himottaisi ostaa se sormus lahjaksi mieluummin.

Kaikki ovat tainneet unohtaa sen, missä olin tuossa sen reilun kuukauden. Kuka arvaa? Olin JK:n luona. Ei puhuta siitä sen enempää. "Kel onni on, se onnen kätkeköön". :)

Kai se ois mentävä nukkumaan kohtapuolin. Iski aivan kamala väsy. Ai niin, otin sitten MTV3 kanavapaketin ja siinä tuli mukana BB 24/7. Eli nyt koukuttaudutaan siihen. Ei tarvi kenenkään pelätä, en ala täällä sen suuremmin kyseistä viihdykettä analysoimaan. Se pitää sanoa, että Minja, katsoppas BB:tä, näkyykö siellä eräs tutunnäköinen mies? Eräältä terassilta? Oli siellä myymässä sidukkaa... :)

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ei tuo nyt ihan hirvittävänä ylläripyllärinä tullut, että olit sen JK:n luona... ;D

Anonyymi kirjoitti...

No minä tunnustan: olen ihan ulkona tuosta JK-kuviosta, mitään en tiennyt (olisiko pitänyt :o?). No jatkossa tiedän :D.

Voi BB... *huokaus* Hyvä, jos et täällä siitä jatkuvasti höpise, minen kestä.

Semmoinen sormus on kyllä aika söötti. Mutta itse olen niin hoopo, etten kehtaa ostaa mitään niin turhaa ja kertakäyttöistä. Tosin voihan se sitä vaikka ketjussa pitää myöhemmin kun ei sormeen mahdu.

Mimmu kirjoitti...

Tiina: Ai ei tullu vai ;D No mut nytpä on sekin kerrottu sitten varmasti kaikille ;)

Hehkuvainen: Pikainen briiffi tuohon kuvioon: ollaan tunnettu kolmatta vuotta, soudettu huovattu yms. Paljon paskaa ja myös hyviä muistoja.

Joo, en höpise, voit jatkossakin lukea BB vapaata juttua. Jos jotain mainitsen aiheesta, niin alkuun tulee varoitustekstit ;)

Sitä ajattelinkin, että sitä sormusta voisi sitten pitää riipuksena kun on vanhempi. Eihän sitä kai ole tarkoitus lainkaan laittaa sormeen, tai no kait sen voi tunkea, mutta sormus vauvalla on jotenkin hassu. Noh, katsotaan mitä jää käteen kun ensi viikolla käyn hypistelemässä tavaroita :)

Minja kirjoitti...

Joo, huomasin jo kanssa heti eilen, että kukas se siellä bb-talossa onkaan! :D Kerrankin pääsee kehuskelemaan, että on ainakin puhunut jonkun bb-asukkaan kanssa. Mitä sitten vaikka se keskustelu onkin ollut sitä luokkaa, että "yksi lonkero" "kolme euroa" "kiitos" "ole hyvä"..

Ja ai niin, ei tullut minullekaan yllätyksenä olinpaikkasi. :D

Mimmu kirjoitti...

Minja: melkein sukua julkkikselle :D