torstai 15. tammikuuta 2009

Hrrrrr!

Mittari näyttäisi ulkona olevan -18,6 astetta. Onko pakko mennä ulos, jos ei tarkene? Onneks tuli eilen käytyä kaupungilla, tänään siellä ois ollu todellakin aivan liian kylmä. Ja silti tuo yksi hullu aikoo lähteä juoksemaan tuonne Siperiapakkaseen! Nooh, toivottavasti tajuaa pukea tarpeeksi päälleen.

Eilen tuli tosiaan käytyä toista kertaa alennusmyynneissä tänä vuonna. Ekalla kerralla mulle ei jääny käteen yhtikäs mitään. Toisella kerralla kyllä. Oiskohan ollu osuutta sillä, että eilen olin yksin liikkeellä. Miesten kanssa kun harvemmin pystyy shoppailemaan :)
Täälläkin asuu muuten outoa porukkaa. Bussi saattaa olla puolillaan väkeä kun sinne tulee joku vaunujen kanssa, kyseessä ei aina ole välttämättä matalalattiabussi, niin harva ihminen viitsii nousta auttamaan tätä vaunujen kanssa kulkevaa. Eilenkin menin itse melkein toisesta päästä bussia auttamaan vaikka lähempänäkin olisi ollut ihmisiä. Samoin teki mieskin. Hävetkää ihmiset! :D

Kait sitä pitäis kohta alkaa toppaamaan itseään siihen kuntoon, että voisi lähteä käymään ulkona. Onneksi ei ihan hirveen pitkää matkaa tarvi tarpoa, mutta kuitenkin. Hauskaa torstaita kaikille!

4 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Onpas kylmä! Täällä ei oo kuin -5 ja se tuntuu ihan hyytävältä. Ja jääkarhut talsii kaduilla. :D

Tiina kirjoitti...

Hohoo, ollaan Minjan kaa mestoilla yhtä aikaa. Meinasin just kertoa Tampereen pakkastilanteesta, mutta tuo ehti ensin.

Tampereella onneksi alkaa suurin osa busseista (ainakin minun linjallani) olla matalalattiabusseja. Joskus kyllä ottaa päähän oikein kunnolla, kun itsellä on kassia ja pussia ja väsyttää, ja kukaan LÄHEMPÄNÄ ovea istuva ei eväänsäkään hievauta auttaakseen vaunut bussiin tai pois sieltä. Ei varmaan ole mikään nautinto kulkea vaunujen kanssa bussilla. Ja sitten jotkut hyväkkäät vielä ovat katkeria siitä, kun vaunujen kanssa saa matkustaa ilmaiseksi.

Mimmu kirjoitti...

Minja: Täällä taitaa sitten olla niin kylmää, ettei jääkarhutkaan enää tarkene vaan muuttaa etelämpään ;D

Tiina: Ihmiset tuntuu olevan aika pällejä toisinaan.

Mimmu kirjoitti...

Ai niin, pakko tulla valittaan, että pakkanen senkun kiristyy... - 21,5 astetta. Iso HRRRRRRRRR!