keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Yksin kaksin


Se, joka haluaa tuntea olevansa yksin miehensä seurassa, hankkikoot miehen, joka päättää päivittää tietokoneensa komponentteja.

Nimim. kolmatta päivää tietokoneleskenä


Maanantaina se alkoi. Kaupassa sentään käytiin, sieltä tullessa huomasin erään leipomisen kannalta tärkeän asian unohtuneen ja lähdin vielä nopeasti käymään pienessä lähikaupassa. Tietenkin olettaen, että ostokset olisivat miehen toimesta tuona aikana ajautuneet jääkaappiin. Puolisen tuntia kauppareissussa meni, kotona vastassa odotti ruokakassit keittiön lattialla, pakasteet kassissa puoliksi sulaneina, pari nälkäistä lasta ja konetta kokoava mies.

Mä en ala!


4 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Elämä nörtin kanssa... ah <3.

Yritän tässä juuri kovasti koukuttaa yhtä koodiapinaa, eli jos kaikki menee hyvin, tulee minustakin ajoittain tietokoneleski.

Voimia!

Mimmu kirjoitti...

Hehkuvainen: Kannattaa miettiä toisenkin kerran, haluatko tosissasi koodinörttiä. Mulla kun ei edes ole sellaista koodaajaa ja silti tuo vaan viihtyy joskus liiankin kanssa koneen parissa.

Hehkuvainen kirjoitti...

Nyt, kun mies on muilla mailla, ja kaipaan sitä hirveästi, olisi minusta ihan kivaa että se olisi edes fyysisesti läsnä vaikka olisikin koneen kimpussa :/. Ja sitten taas, kun meillä hänen kotiutumisensa jälkeen olisi enemmän yhteistä aikaa, voisi olla kiva että se välillä viihtyisi koneen parissa, niin saisi mun tissit olla hetken rauhassa :P.

No, leikki sikseen.

Se on kamalaa, jos (ja kun) jää koneelle kakkoseksi :(. Minä arvaan jääväni tulevaisuudessa usein kakkoseksi tietokoneelle ja pleikkarille. Saa nähdä.

Ehkä saamme ajankäyttömme sovittua ja sovitettua niin, että molemmille löytyy sopivasti omaa aikaa - parhaassa tapauksessa yhtä aikaa.

Ei ole helppoa. On kamalaa, jos on mies mutta se ei ole läsnä vaan jossakin kaukomailla. On ehkä vielä kamalampaa, jos mies on kotona mutta ei silti läsnä. Kaikki sympatiat siis sinulle.

Mimmu kirjoitti...

Hehkuvainen: Eiköhän se sopiva suhde kaikea löydy jossain vaiheessa. Nörtteilyä ja yhteistä aikaa. :)

Täällä alkaa onneksi tuo koneen kanssa tappelu olemaan loppusuoralla. Tänään kaupasta tosin kotiutui jokin näytönohjaimen lisätuuletin kupariputkilla, kasa nippusiteitä ja irtonainen tuuletin. Saa nähdä mitä jännää tänään tapahtuu. Melkein jaksaa kiinnostaa :D