lauantai 27. helmikuuta 2010

Wiuuuuhh!!!

Kuuluu vaan viuhahdus kun aika vaan vilistää ohi. Harjoittelukin on loppunut jo kaksi viikkoa sitten, se parisen viikkoa on taas koulunpenkkiäkin kulutettu, EA1-kortti suoritettu, Tampere-Tallinna -reissu heitetty ja takaisin tänne koulupaikkakunnalle tultu.

Viime viikon perjantaina tosiaan noustiin tuon miekkosen kanssa Tampereelle lähtevään junaan. Oltiin Treella iltasella, siitä sitten mun asunnolle. Aamulla hirveän aikaisin ylös hakemaan autoa ja eikun ajelemaan 100 km mun porukoille, joiden luota illalla takaisin. Sunnuntaina matka kohti Helsinkiä ja Tallinnaa, maanantaina Tallinnassa ja illalla takaisin Treelle. Tiistaina aamulla hammaslääkäri ja päivällä junalla, joka oli lähtiessä tunnin myöhässä, takaisin tänne pohjoisempaan.
Oli nopsa reissu. :(

Nyt sitten ensi viikolla olisi tarkoitus tehdä parit tentit, kirjoittaa pari esseetä, suorittaa hygieniapassi ja käydä vielä seuraavassa harjoittelupaikassa allekirjoittamassa sopimukset. Sen lisäksi pitäisi vielä koettaa viettää hieman vapaa-aikaakin. Tosin se taitaa olla melko turha toive :(

Ei kommentteja: