sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

WC-tapoja

Koskakohan nuo poikalapset oppisivat pissimään sinne pönttöön? Ei nimittäin ole kovin kiva aamulla mennä vessaan ja istua märälle pöntölle. Tai vaikka huomaisikin ajoissa sen läikän siinä, niin ei ole kovin kiva toisten roiskeita siivoilla. Kuitenkaan ei puhuta enää kovin pienistä pojista. Toinen jo yli 10 ja toinenkin menee kouluun.


Ei mulla muuta. Pakko vaan avautua edes jonnekin.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Eiks niitä vois opettaa 1) nostamaan sen renkaan ja 2) putsaamaan jälkensä? Lapsetkin on kai ihan rationaalisia eläimiä.

Mimmu kirjoitti...

Tiina: Joo, kyllähän niitä vois ja on niille opetettukin, mutta nää on täysiä puupäitä kumpikin. Ei vaan tunnu menevän perille.
Mä en vaan enää ymmärrä. Johtunee siitä, että niiden äiti ei jaksa enää valittaa ja opettaa asiaa. Ja äitinsä kanssahan ne kuitenkin eniten aikaansa viettävät.

Huomasin tuossa sellaisenkin asian, ettei se äiti vaadi niitä viemään edes astioitaan tiskipöydälle vaan nämä jättävät ne tylysti pöytään. Ja mähän olen niin "julma", että sanon joka kerta asiasta. Kyllä tuon ikäisten pitäisi jo tajuta, ettei ne itsestään sinne tiskiin kävele.