keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Hui hurjaa!

Kuinka moni haluaa tietää kuinka paljon koulua mulla on jäljellä? Ei se mitään, kerron kuitenkin, että 9 aamua vielä herättävänä, joista tosin viimeinen herätys ei ole aivan aamutuimaan vaan erään mieluisan paperin ja kakkukahvit menen vastaanottamaan vasta puolilta päivin.

Hirveästi ollut ongelmia tuolla harjoittelupaikassa. Työntekijöiden napit vastakkain ja se on näkynyt valitettavasti myös mun näyttötehtävissä. Noh, ainakin saa itsearviointiin paljon kirjoitettavaa. :)

***

Viikonloppuna pääsisin sitten lapsuuden käymään tivolissa. Eilen saatiin muutama vapaalippu, joten ainakin maailmanpyörässä pitää käydä kun viime kesänä se jäi Treella väliin. Mies vaan on sen verran nössö, että sitä ei maailmanpyörän lisäksi saa juurikaan muuhun mukaan.

***

Pakko valittaa sellaisesta, että miehen lasten äiti ei paljoa ajattele, eilenkin se lykkäsi ko. lapset tänne ensin "hoitoon" (ei sen ikäisiä varsinaisesti hoideta enää vaan vahditaan) ja sitten alkuillasta päättikin lupauksistaan huolimatta ollakin tulematta kotiin ja näin lapset sitten jäivät tänne yökylään. Ja tämähän tarkoittaa mulle sitä, että taas tuli nukuttua todella huonosti jo toinen yö putkeen. Ja mähän olen vauva, joka tarvii 8h unta, että pystyy suoriutumaan elämästä. PÖH!

Ei kommentteja: