keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Päivitystä

Kirppariviikko tuli käytettyä ja kaikki oululaiset tuntuivat boikotoivan meidän pöydän vaatteita. Koko viikon saldo oli hieman reilu 50€. Eli aivan paska myynti. Tuntui, että ilmaiseksi olisi pitänyt antaa käyttämättömíäkin vaatteita, niin olisi vasta kelvannut. Ja kun kyseessä ei tosiaan ollut mitään rikkinäisiä vaatteita. Ei ymmärrä.

***

Viime viikolla tuli sitten tavattua miehen äitiäkin ensimmäistä kertaa vaikka tässä ollaan jo useampi vuosi yhdessä oltukin. Äidillä itsellään ei ole tuntunut olleen kiinnostusta, sillä kai oletti mun olevan miehen exän oloinen, josta tuntuu ettei kukaan koko tuosta suvusta pitänyt. Ja asuuhan tuo kyllä aivan toisella puolen Suomeakin. No, nyt tosiaan tavattiin ja heti seuraavana aamuna tuo äippä soittaa miehelle "olipa se Mimmu tosi mukava ja aivan normaali ihminen!" Ööh, joo. Mitä mun olisi pitänyt olla?

***

Mä sain eilen niskaani/käteeni niin mojavan jumitilan ja säryn, ettei särkylääkkeistä paljon ollut apua. Parin tunnin sisään otetut 2000mg Buranaa ja relaksantti + jäätävä määrä kipugeeliä -> edelleen itkua vääntäen etsin asentoa, missä pystyi nukkumaan. Uni kuitenkin tuli ja heräsin keskellä yötä siihen, kun särky olikin poissa.

Ei kommentteja: