sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Buzzador: Hälsans Kok

Pääsin toiseenkin buzzador-kampanjaan maistelemaan tällä kertaa lihattomia tuotteita. Eli tuotemerkki on Hälsans Kök (linkki) ja todellakin suosittelen. Ainoa ongelma maistamisessa oli se, että lähikaupassa ei sattunut olemaan kuin kahta eri tuotetta. Eli maistelussa olivat Kasvispyörykät ja Seesaminugetit.

Olin skeptinen tuotteisiin, mutta aivan suotta. Ensimmäisenä maisteltiin miehen kanssa noita pyöryköitä. Ainoa mikä mielestäni johtaa harhaan on tuo kasvis tuossa edessä. Sillä oletan kasvispyöryköiden olevan sellaisia, joissa on porkkanaa ja muita juureksia jonkinmoisena raasteena. Mutta nämä olivat siis soijapullia. Jos en olisi tiennyt sellaisia syöväni, en olisi osannut arvata. Maistuivat aivan samalle kuin muutkin einespullat, joita joskus tulee ostettua. Suolaa vain mielestäni oli aivan liikaa, mutta mähän nyt en muutenkaan syö kovin suolaista ruokaa enää nykyään.


Toinen tuote oli seesaminugetit. Näistä en ollut maistamisenkaan jälkeen aivan niin innoissani kuin noista pyöryköistä. Menihän ne, mutta  en tiedä ostaisinko toistamiseen. Varsinkin kun hinta on melkoinen ja tosiaan se suola...
***

Buzzaaja tosiaan saa aina toisinaan testattavaksi ja jaettavaksi muille testaukseen tuotteita. Näistä sitten keskustellaan porukalla, tavallaan levitetään tuotetietoa ympäriinsä. Kampanjan lopuksi teen Buzzadorille  raportin. Pääset liittymään halutessasi buzzaajaksi kauttani.

Ei kommentteja: