torstai 25. huhtikuuta 2013

Buzzador: Maxim II

Nyt on sitten loputkin Maxim-tuotteet testattu ja niistä sitten arvioita tulossa.

Eli testaamatta oli viimeksi jäänyt Maxim Hypotonic Sports Drink. Makuna tuossa jauheessa on lime-sitruuna. Yllätyin kuinka hyvä maku onkaan, sillä en millään tavalla ole sitruunan tai limen ystävä. En oikein osaa sanoa antoiko se energiaa treeniin yhtään sen enempää. Käyn siis salilla yleensä aamulla, noin tunti heräämisen jälkeen. Tuolloin olo on muutenkin melko energinen. En ole nyt koulupäivän jälkeen salille eksynyt, joten en osaa sanoa antaisiko tuo juomajauhe energiaa niihin, melko raskaalta tuntuviin treenikertoihin. Jauhetta laitetaan pari mitallista isoon pullolliseen vettä, ravistetaan ja ainakin itselläni, hyvin meni sekaisin. :)
Myös patukoita oli testaamatta. Makuja oli mukana melko montaa, mieluisia ei sitten ollutkaan kuin kaksi. Toinen oli palautuspatukka, testattavana oli maku Caramel-hazelnut ja tämä oli yllättävän hyvää. En nimittäin ole mikään kovin suuri urheilupatukoiden ystävä.
Kuvassa banaaninmakuinen, sillä olen heittänyt jo kääreet roskiin enkö tajunnut ennen syömistä ottaa niistä kuvaa erikseen.
Toinen erittäin hyvän makuinen oli energiapatukka maultaan Sweet&Salty. Aivan täydellistä!Voin siis suositella kokeilemaan Maxim-tuotteita, ainakin itse olen ollut tyytyväinen!

 

***

Jos haluat mukaan kokeilemaan tuotteita ja buzzaamaan niistä, liity ihmeessä buzzadoriksi! Täältä pääset liittymään. Lisää ihmeessä minun nimimerkki värvääjäksi. Nimim. Mimmu80

Ei kommentteja: