maanantai 16. syyskuuta 2013

Hopottajat: Fazer Crisp Pita Bread

Pääsin maistelemaan ensimmäisten joukossa Fazerin uusia naksuja aikuiseen makuun. Sitä ne tosiaan olivatkin. Jotenkin sitä on vaan niin tottunut joskus harvoin syömään normaaleja sipsejä ja naksuja. Nämä olivat kyllä ihan hyviä, mutta jokin puuttui. Ja miekkosen kanssa kun mietittiin, niin se oli todennäköisesti se rasva. Eli nämä ovat normaalisipsukoita kevyempiä.

Kaikkia maistoin. Paras oli mielestäni tuo vihreä pussi, sour cream ja ruohosipuli. Ehkä eniten odotimme tuolta punaiselta pussilta, chilin maku kun on mieleinen. Mutta se olikin pettymys. Maistui joo chilille, mutta alkumaku oli todella laimea. Harmaa pussi, suolan ja mustapippurin makuinen, ei aiheuttanut mitään elämyksiä.

Mutta kannattaa maistaa. Pussit ovat pienehköjä, joten ihan hirveää morkkista ei sellaisen syönnistä luultavasti tule :)

http://www.hopottajat.fi/wp-content/uploads/2013/07/Fazer_crisp_slider1-1012x374.jpg

Ja niille, jotka eivät tiedä: Hopottajat on vastaava palvelu kuin Buzzador. Siellä pääsee aina välillä testailemaan tuotteita, jotka ovat uusia. :) Näistä sitten tulee kertoa eteenpäin ja tehdä raportti hopottajille.

Ei kommentteja: