tiistai 31. maaliskuuta 2009

Kysymys, osa 2

Tulipas mieleen, kun en itse eilen tajunnut hammaslääkäriltä kysyä. Tietääkö joku kuinka paljon suunnilleen tulee maksamaan yhden hampaan silta tai hammasimplantti ja kuinka paljon suunnilleen maksaisi purentakisko.

Nimim. Munko hampaissa muka vikaa ja paljon...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ite ainakin maksoin narskuttelun takia annetusta kiskosta n.120€ (joka siis ei estä narskuttelua, vaan suojaa hampaita kulumiselta).

Mimmu kirjoitti...

Kalliiks tulee tääkin suu...

Tiina kirjoitti...

Oon yrittäny muistella ja muistella, että mitä mä maksoin siitä purentakiskostani... Oliskohan se ollut 150 euroa? Sen piti alunperin olla vähän halvempi, mutta sitten siihen oltiin laitettu jotkut semmoset metalliset systeemit joiden avulla se pysyi paremmin paikoillaan, niin oli vähän kalliimpi. Yths:llä tämä. Muutenhan yksityisellä tulee kalliimmaksi kun täytyy ite maksaa kaikki, yhts:llä ei tarvinut maksaa kuin se itse kisko vaan.

Mimmu kirjoitti...

Pitää kysyä ens kerralla kun käyn, että mitä tulis maksaan. Mähän siis käyn ihan julkisella puolella, mutta hintaa siellä tulee kyllä.

Anonyymi kirjoitti...

Julkisen kautta toi minunkin kisko oli, yksityinen hammaslääkäri teki sen vaan sitten valmiiksi.

Mimmu kirjoitti...

Joo, näin mä oon käsittänytkin, että yksityinen ne valmmistaa sitten kuitenkin.

Kukas muuten on Anonyymi? :)

Anonyymi kirjoitti...

No ku en mie enää muistan millä nimellä oon tänne kommentoinu ni tulin tollee salaa. :P Nemon tai restless tai mikä se nyt oli. :D

Ja jos laitan nimen, ni sit tulee kauhee paniikki päivittää omaa blogii ja nyt on taas tällänen kausi, ettei jaksa. :D

Mimmu kirjoitti...

Huono selitys Nemon ;D