tiistai 31. maaliskuuta 2009

Kysymys


Kuinka kauan juurihoidon (eli tällä kertaa juurikanavien mittauksen ja avauksen) jälkeen on kohtuullista, että kyseinen hammas on arka? Mä en voi purra sillä puolella juuri lainkaan. Ja eilen se tosiaan rassailtiin. Alkaa ärsyttämään. Eilen oli pakko ottaa särkylääkettä. Tänään en ole vielä ottanut, mutta näkee nyt mennäänkö taas siihenkin. Inhottaa kun kyseistä hammasta on nyt rassattu jo useampaan kertaan. Ensin koetettiin paikata pariin otteeseen, sitten laitettiin pari kertaa lääkepaikka, nyt edelliskerralla päätettiin aloittaa juurihoito ja eilen sitä sitten jatkettiin. Vielä olisi ainakin kerta sen hampaan kanssa tuhraamista edessä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla kesti yhden poistetun hampaan kanssa melkein viikon sitä arkuutta, enkä voinut moneen päivään purra toisella puolella. Mutta kyllä se siitä, tsemppiä! :)

Mimmu kirjoitti...

Eiköhän se tosiaan tästä, mutta inhaa! Mä en tykkää! Sikskin vielä ärsyttää, kun sit taas toisella puolella on se viisuri mikä pitäis kans poistaa ja sekin ärsyyntyy, jos pureskelee sillä puolella. Ei sitten syödä ei! Tosin eipä tuo hirveesti pahaa varmaan tekiskään olla hetki pilttilinjalla ;D

Hehkuvainen kirjoitti...

Voi mähmä! Otan osaa :/. Toivottavasti toivut pian.

Mimmu kirjoitti...

Kiitos. Toivotaan, että tää menis nopeaan ohi.

Anonyymi kirjoitti...

Mä jouduin ainakin olemaan jotain kolme päivää pilttilinjalla. :) Yritä jaksaa!