torstai 30. kesäkuuta 2011

Torstai

Jos asuisin vielä lapsuuden kotikaupungissa, olisi tänään toripäivä. Enpä edes muista, koska olen tuolla torilla käynyt. Tänään vaan tuli tunne, että nyt olisi sinne kiva päästä. Eli ensi kuun suunnitelmana varmaan sekin.

Miettikääpä, kun pienessä kaupungissa yhtenä päivänä viikosta keskusta on niin täynnä, että tiedät ettet saa autoa parkkiin juuri sen kaupan tai vaikka pankin eteen, johon haluat. Normaalisti tämä ei ole minkäänlainen ongelma. Aivan sama onko kesä vai talvi, porukka kaivautuu koloistaan yhden toripäivän vuoksi. Ja koska kyse on tosiaan pienestä maaseutukaupungista, työttömiä, vanhuksia ja lapsiperheitä löytyy.

Kesällä keskusta täyttyy muistaakseni kaksi kertaa viikossa, sillä silloin on myös lauantaitori. Siellä taitaa olla joskus jopa ohjelmaakin. Tätä ei kyllä ollut vielä silloin, kun tuolla asuin.

***

Tänään olisi aikomuksena lähteä miekkosen mukaan sairaalaan. Hänen sanojen mukaan pitämään kädestä kiinni tutkimuksen ajaksi. Tosiasiassahan en voi mennä pitämään kädestä, sillä lävistyksiä en ala repimään irti yhden muutaman minuutin magneettikuvauksen takia. Eli saa herra selvitä itsekseen putkessa. :)

Ihan vaan mielenkiinnosta menen mukaan, sillä en ole koskaan Oys:issa käynyt ja pitäähän sekin paikka nyt nykyisenä oululaisena nähdä.


Hauskaa torstaita kaikki!

Ei kommentteja: