torstai 31. tammikuuta 2013

Hei!


Tietteks mitä?

Mä olen päättänyt aloittaa paremman elämän.
Nyt on salikortti hommattuna, parempi ruokavalio tiedossa sekä innostusta ja motivaatiota tarpeeksi. Sitten ne päättää salilla kusaista vähän tätä aloittamista, nimittäin ostamani treenaripalvelu ei olekkaan heti käytössäni nyt maanantaina kun salikortti astuu voimaan, vaan sitten joskus, parhaimmassa tapauksessa vasta kuun puolivälin jälkeen. Ja mähän en oo koskaa käynyt salilla, jollei lasketa yläasteella kokeiltuja jalkaprässejä tai käsipainoja uimahallin kuntosalilla. Että mua ottaa päähän!

****

Taas on tullut tämä viikko istuttua koulunpenkillä melkeinpä kahden kuukauden tauon jälkeen. Mä olen nyt tällä viikolla kokenut jonkinasteisen valaistumisen tätä koulutusta kohtaan. Täähän on todella mielenkiintoista. Miksei peruskoulussa bakteerit yms olleet näin mielenkiintoisia kavereita? Ja siis aivan teoriatasolla. Ja kaikista hassuinta on, että mä oikein odotan lääkelaskujen alkua. Minä, joka en ole koskaan ollut hyvä matematiikassa.

****

En tiedä, onkohan se tämä lähestyvä kevät vai mikä, mutta tajusin taas tässä joku päivä sitten, että mulla ei edelleenkään ole kavereita täällä Oulussa mitenkään tungokseksi saakka. Koulukaverit tietty, mutta ei niistäkään ole kenestäkään tullut niin kovin läheinen vaikka todella kivaa meillä koulussa onkin.  Oishan se nyt vaan kovin kiva, jos olis vaikka just tuonne salille joku kaveri. Ja mielellään juuri tällainen aloittelija. Ja tietenkin muutenkin ois kiva, että olisi sitä "turvaverkkoa" vielä enemmän ympärillä. :)
Jos jollakulla nyt tuli hirveä hinku tutustella, niin viestiä kommentteihin vaikkapa.

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Mää ny mistään mitään tiädä, kun treenaan mieluiten yksinäni, mutta esimerkiksi Kiloklubin foorumilla tuntuu porukka etsivän ja löytävän itselleen treeni-, lenkkeily- tms. seuraa. Kantsii kokeilla jotain semmoista, jos ei tän blogin kautta löydy. :)

Onhan se kyllä aika turhaa ja ehkä jopa vaarallista lähteä salille huitomaan ilman minkäänlaista pohjatietoa ja ohjausta! Meidän salilla oli melkein pakko käydä sellainen perehdytyskurssi heti liittymisen jälkeen. Sillä pääsi jo hyvin vauhtiin ennen varsinaisen ohjaajan henk.koht. tekemää ohjelmaa.

Tiina kirjoitti...

Ai niin ja tietysti kovasti tsemppiä uusiin elämäntapoihin! :)

Mimmu kirjoitti...

Tiina: Pitää katsoa tuota kiloklubia.

Tuolla ei tosiaan ole mitään perehdytystä, Oulun edullisimmasta salista kyse, niin toisaalta ymmärrän. Nyt ajateltiin miehen kanssa rynniä joku iltapäivä paikalle, kun siellä on päivystys ja mennä kyselemään tyhmiä siltä ihmisraukalta, joka siihen aikaan sattuu olemaan töissä. :D

Ja kiitoksia! :)