tiistai 1. tammikuuta 2008

Vuosi 2008

Vuosikin saatiin kunnialla vaihdettua. Maailma ei kääntynyt radaltaan eikä juuri mitään muutakaan dramaattisen poikkeavaa sattunut. Kotona tosiaan vietin vuoden vaihteen. Katsoin TV:stä Sinkkuelämää putkea. Siinä menikin sitten monta tuntia. Jotain hyvää siitä ainakin koitui, ei nimittäin ole ainakaan krapulaa :)

JK oli munkin puolesta humalassa. Sanoi pahasti puhelimessa, mutta onneksi tajusi pyytää anteeksi tänään. Mä inhoan sitä, kun humalassa ihmiset sanovat asioita, mitä eivät tarkoita. Varsinkin siinä "pää-jäässä" -vaiheessa. Toiset tajuavat pyytää anteeksi, jotkut laittavat vain sen kännin piikkiin. Totta kai se siihen menee, mutta silti voisi pyytää anteeksi, koska toiselle pahasti sanominen tuntuu paskalle, aivan sama mikä on taustalla.

Mutta näine hyveineni minä lähden ottamaan pienet torkut. Toivotaan, että vuosi 2008 on jokaisella hyvä vuosi!


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Niin, se on ikävää että humalassa tulee sanottua mitä sylki suuhun tuo. Toiset väittävät että humalassa ne totuudet sanotaan. Ja tuo on myös ärsyä, että sitten ne sanomiset laitetaan humalan piikkiin, pyydettiimpä anteeksi tahi ei. Humalassakin pitäisi osata käyttäytyä, ei se ole mikään ns. tekosyy kaikelle mitä tekee ja tulee sanottua. HIeno juttu kuitenkin, että sullei ole krapulaa ja sait anteeksipyynnönkin, toivottavasti JK kärsii krapulasta hitusen enemmän jo sen vuoksi mitä ikinä sulle sanoikaan ;)