keskiviikko 2. tammikuuta 2008

Taas virastoja

Tänään oli ohjelmassa taas virastokäynnit. Miten sinne saadaan aina rahdattua elämäänsä kyllästyneet ihmiset? Soitin ensin toiseen paikoista, siellä oli puhelimen toisessa päässä todella todella outo tyyppi. Ei kuunnellut juuri lainkaan ja joutui kysymään kaikkia asioita uudelleen. Tarjosi aikaa joka ei sopinut. Sitten etsi muutaman minuutin seuraavaa aikaa. Aina aiemmin kun puhelimessa on ollut toinen henkilö. asiat ovat hoituneet paljon paljon nopeammin ja helpommin. Mutta onpa sekin taas takana.

Toinen paikka missä kävin, oli työvoimatoimisto. Kysyin naiselta paljon asioita, jotka kiinnostivat. Tämä vain ei osannut vastata kaikkeen ja silloin oli huomioimatta kysymystä tai kertoi jotain ympäripyöreää. Ja tuonko muka olisi pitänyt auttaa mun suunnitelman selvennyksessä? Tuskin!

Huomenna tai perjantaina näen tämän ystäväni, joka odottaa esikoistaan. On ollut tänään ensimmäisessä neuvolassa, joten kun näemme, tulee taas kerran juttua vauva sitä vauva tätä. Odotus sitä, odotus tätä. Hieman ärsyttää välillä. Mutta koetan ottaa sen sillä tavalla, että imetään tästä nyt paljon oppia ja jos/kun itse olen samassa tilassa joskus, niin tiedän, etten ystäviä kyllästytä ainakaan noin paljoa :D

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Itsellä muutama ystävä jo odottelee esikoisiaan ja kyllähän se on varmasti niin jännä asia, että siitä on ihan pakko puhua. Täytyy kyllä sanoa, että mielelläni minä niitä kuuntelen. Ihan yhtä jännää se on mullekkin:))) Vähänkö mä niitä pikkuisia pallottelen, kun vaan putkahtava tähän maailmaan!!!

-Euggis-