maanantai 7. huhtikuuta 2008

Maanantai

Tänään olikin sitten aivan tavallista tavallisempi päivä. Sain sentään varattua ajan labraan, olenkin sitä koettanutkin varata nyt jo aika kauan. Varmaan kolmisen viikkoa. Mutta nyt sain aikaiseksi.

Kahvilla tuli käytyä ystävän kanssa ja kivaa oli, kuten aina. Ihana ihminen! Kävin jopa ostamassa lempinaksujani, mitä olen ostellut silloin tällöin tämän pienentymiskuurini aikana eli Anttilan vieressä olevasta Runsaudensarvesta chilimaapähkinöitä. Ihania. Eikä maksakkaan hirveästi, sillä ei niitä tulo kahmalokaupalla sieltä haettua kuitenkaan. Suosittelen!

Koska tässä ei nyt ole mitään tämän kummempaa valittamisenkaan aihetta, niin jatketaan tätä tekstitettyjen biisien sarjaa. Olkaat hyvät ;D

5 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Nyt ei ihan jaksanut kuunnella loppuun tuota biisiä, vaikka oli joku huumorijuttu olevinaankin tuon tekstityksen osalta. Minun musiikinkestokykyni loppuu aika pitkälti tuon tyyppisen musiikin kohdalla, vaikka aika paljon kaikenlaista siedänkin. :)

Mimmu kirjoitti...

Joo, eipä se biisi kaksinen ole, mutta sanat oli ihan jees.

Wille kirjoitti...

En minäkään tuollaisesta musiikista oikein pidä ja sanoista en ymmärtänyt kummallakaan kielellä. Mutta näkyi siellä sentään paljasta naisvartaloa.

Mimmu kirjoitti...

No, toivottavasti nautit Wille edes siitä naisvartalosta ;)

Anonyymi kirjoitti...

Sori, en diggaa tosta biisistä. Mä tulin eilen siihen tulokseen, että voi olla tosiaan vähemmän haitallista itelleen antaa luvan syödä silloin tällöin jotain hyvää kuin että sitä mättäis sit kahtena päivänä niin että napa ruskaa.