lauantai 5. huhtikuuta 2008

Without my wings I feel so small

Tänään pitäisi jatkaa siivousta, mikä jäi eilen kesken. Yöunet tosin jäivät aika vähiin, niin hieman nyt unettaa sitten. Mutta omapa on vika, tosin te joudutte huonosti nukkuneen juttuja lukemaan ;)

JKn kanssa tuli eilen juteltua. Kyllähän se taas tavallaan myönsi, että kaipaa mun seuraa. Mutta onko se niin vaikeaa sanoa sitä suoraan? Että pitää jostakusta? Kyllä mä ainakin sanon, siis tällaisessa tilanteessa, että aikaa on kuitenkin vietetty jossain vaiheessa jo niissä merkeissä yhdessä, ettei voi jäädä epäselväksi. Mies on niin kovin sekava välillä puheissaan. Sanoo haluavansa jonkun jakamaan arkea, mutta sitten toisessa hetkessä onkin sitä mieltä, että yksin on paljon parempi. Vaistot ovat sekaisin. Ei tiedä mitä ajatella muista ihmisistä. Sanoin vain, että jos tuntuu, etteivät vaistot toimi, niin silloin pitää olla luottamatta niihin ja tehdä se, mikä tuntuu sillä hetkellä hyvältä.

Mutta tämä tyttö lähtee tiskaamaan, taas. Loppuun biisi, joka merkitsee mulle todella paljon. Naisen tekemisistä ei kannata puhua, eikä edes välttämättä kaikista biiseistä, mutta tämä on ihana! Oikeaa videota en laita, sillä se on outo. Tämä on paljon parempi ja saattepa tekstit kaupan päälle.Hauskaa lauantaita jokaiselle! Jollet ole käynyt ystäväkirjassani, niin poikkeappas siellä ja täyttele :)

10 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Sä tunnut keräilevän lähistöllesi tollasia ongelmatapauksia... Miehiä siis.

Biisistä mun ei varmaan tarvi sanoa mitään, mielipiteeni lienee arvattavissa. ;)

Anonyymi kirjoitti...

On ne miehet vaan vaikeita tapauksia (naisethan ei ole ikinä, nih!). Hyvää viikonloppua joka tapauksessa!!

Mimmu kirjoitti...

Samaa mieltä mä olen. Toivottavasti tämä nyt ei ole yhtä ongelmainen kuin tuo edellinen... :) Mutta oonpa ainakin oppinut jotain enkä enää yritä yhtä kauaa, jos tuntuu kovinkin hankalalta.

Joo, arvaan mä suunnilleen sen sun mielipiteen, mutta kerro nyt ihmeessä ;)

Mimmu kirjoitti...

Henu ehti väliin.

Samaa mieltä, jos miehet olisi enemmän kuin naiset, olis paljon helpompaa ;)

Muksaa viikonloppua!

Minja kirjoitti...

Joudun nyt antamaan Britneylle sellaisen myönnytyksen, että tämähän oli ihan kaunis biisi. En kyllä hankkisi sitä omaan soittimeeni, enkä varta vasten ehkä lähtisi kuuntelemaan, mutta se ei yllättäenkään ärsyttänyt minua. Vähän tuollainen biisi, että jos olisin särkynyt sydäminen, niin voisin kuvitella tirauttelevani sen tahdissa. Onneksi en ole. :)

Mimmu kirjoitti...

En mäkään mikään Britney fani ole, mutta tuo biisi tosiaan iskeen sanojen vuoksi. En sitä sydänsuruihin kuuntele, muutenkin kyllä :)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt se ilmoitti, ettei video ole enää saatavilla. Mutta tiedän kappaleen (nuo alkusanat viittaavat siihen, en muista nimeä kylläkään), se on kyllä nätti laulu. Oikeastaan aikakin hyvä, minä kun en normaalisti Britneytä oikein siedä.

Muksaa iltaa vaan sulle/teille. ;)

Mimmu kirjoitti...

Niinpäs näkyy, ettei oo enää. Joten vaihdetaan siihen sitten toimiva versio :)

Taitaa tulla mukavaa iltaa mulle...

Wille kirjoitti...

Odotin jotain aivan hirveää mutta kyllä tuo menetteli. Ainakin Britneyn parhaimpiin menee.

Hyvää iltaa.

Mimmu kirjoitti...

Samaa mieltä Wille.

Kukaan ei tainnu kattoa tota videota kunnolla. Siin sanoissa on virhe esim 1:44 kohdalla. "Everytime I try to fight I fall". Oikeet sanat taitaa mennä "everytime I try to FLY I fall".. :D