torstai 24. huhtikuuta 2008

Mimmu online

Eli tuo teksti tuli sloganizeriin. :)

Eilen kävin ystäväni seurana meikkiostoksilla ja illalla tapasin vielä tämän raskaana olevan kaverini, muistatte varmaan. On sillä maha! Sellainen kivan kokoinen vielä, tosin onhan edessä vielä reilu 10 viikkoa, että kyllä se taas kasvaa. Nyt ei enää joka tapaamisella puhuta vuodoista yms oireista, vaan nyt sitten kuulenkin selostuksia lastenvaatteista.

Huomenna on taas tää perinteinen siivous, tiskaus ja pyykkäyspäivä ja pitäisi sitä vielä ehtiä käymään jossain välissä lenkilläkin, kun tällä viikolla on tullut syötyä kaikkea roskaa.

Ja loppuun vähän kipua.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä ajattelin yllättää itseni ja pitää kans sellaisen siivouspäivän tapaisen huomenna. Tosin täytyy varmaan ostaa vähän punaviinia, ettei kokemus ole liian tuskainen. ;)

Mimmu kirjoitti...

Pitäiskö meidän tehdä siivousvaihtarit. Tosin kuin iso lääni sulla on siivottavana? Ois kato uutuudenviehätystä siivota toisen luona :D

Henu kirjoitti...

Äää, joka puolella on raskaana olevia naisia! Vois olla vähän vaavikuume...

Mimmu kirjoitti...

Mulla on! Aivan kamala!!!

Mutta sentään järkeäkin päässä :) Vaikkei ehkä viikonlopun tapahtumia miettiessä ehkä sille vaikuta... :/

Henu kirjoitti...

:D

tosin en mä halua sitä lasta "yksinäni" tehdä, joten pitäs löytää ensin se mieskin rinnalle...

Mimmu kirjoitti...

Joo, en mäkään siihen ihan halua lähteä. Vielä ainakaan :D

Anonyymi kirjoitti...

Tänään juuri totesin töissä, että mulla ei kyllä tikitä minkäänlainen kello missään... Ihan hyvä asia mielestäni, ainakin näinä päivinä.

Ei muuten voida tehdä vaihtareita. Ei tänne voi ketään päästää ennen kuin on alustava siivous tehty...ja samalla kai voi siivota kokonaankin. Mutta ajatus oli hyvä. ;)

Mimmu kirjoitti...

Ai sä asut NIIN läävässä ;D

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se siltä nyt vähän tuntuu. ;)

Wille kirjoitti...

Karkasi melkein ajatus kun täällä vauvoista ja siivouksista puhutaan, mutta tarkoitus oli siis kehua että tuo biisi oli kyllä hyvä. Kuuntelin oikein monta kertaa kun niin tykkäsin. En ollut aiemmin edes kuullut.

Mimmu kirjoitti...

En ole yllättänyt, että Wille pidit biisistä :) Ja hyvä, kun sait ajatukset sen verran pidettyä kasassa, että muistit mitä piti kirjoittaa.