perjantai 25. heinäkuuta 2008

Perjantaisiivous ja muuta mussutusta

Se ois sitten niinku perjantai. Mä oon tänään jo tehnyt niinkin paljon kuin sheivannu sääret, imuroinu ja syöny aamupalan. Eli en paljon mitään. Kohta puolin pitäisi mennä päiväsaunaan, sitten ehkä kauppaan ja iltasella olisi leffan tuijottamista. Taisi olla Juno, jollen väärin muista tuo leffa, minkä nimen eilen kuulin olevan tämän illan ohjelmassa.

Pakko mainita, ettei tämän viikon kevennys ole oikein sujunut toiveiden mukaan. Nimittäin eilinen aamupala koostui kahdesta croisantista, parista lasillisesta appelsiini-ananas -mehua ja puolikkaasta jäätelökakusta. Oli pikkaisen ällö-olo koko loppu päivän. Eipä tosin eilen tullut syötyä juuri muuta sitten kuin neljä kalapuikkoa ja puolikas ruisleivän pala.

Kuten tuossa jo Sirtsun kommentin jälkeen kirjoitinkin, niin sunnuntaina ehkä olisi tarkoitus mennä mato-ongelle. Viimeksi lapsena sitä tullut harrastettua, joten odotan innolla. Ajateltiin, että mennään iltasella vasta, sitten kun kaikki uimarit yms ovat kadonneet joen rannoilta.

Mulla alkaa olemaan hieman ikävä Tampereelle. Joten kertokaas nyt siellä päin olevat, että mitä sinne kuuluu? Ja tietty te kaikki muutkin, miten on kesä mennyt?

10 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Juno on loistava leffa! Yksi parhaita, minun mielestäni ainakin. :)

Tänne Tampereelle kuuluu ihan hyvää. Täällä on kerrassaan loistavaa. Kyllä täällä kannattaa olla! :D

Anonyymi kirjoitti...

Tampereella menee hyvin! Aurinko paistaa ja kansa hymyilee :). Viikonloppuun mahtuu kaikkea kivaa urheiluhulluille (Kalevan kisat), kulttuurin ystäville (Kukkaisviikot) ja scifihörhöille (Finncon). Ihan parasta on olla täällä ;D!

Minäkin katson tänään elokuvaa. Ohjelmassa uusin Pätmän! Tädää!

Elegia kirjoitti...

Mato-onkeilu on hauskaa! Minäkin ongin muutama viikko sitten möksällä ja pieniä sinttejä tuli. Päästin suurimman osan pois, osasta tuli syöttejä iskareihin.

Minunkin pitäisi siivota. Ei hirveästi kiinnostaisi, mutta on olemassa riski, että vanhempani tulevat käymään täällä sunnuntaina.

Aurinkoista päivän jatkoa!

Minja kirjoitti...

Tampereella on hellettä ja tänään on taas suosikkibändin keikka tiedossa! Eli ne kivat pojat, joita sinäkin olit katsomassa.. :D

Kannattaa tulla pian takaisin Tampereelle, ettei meidän tarvitse tulla sinne!

Anonyymi kirjoitti...

Kesä on mennyt.. Liian nopeasti. :-| Kesäloman pitäisi olla vähintään 8 viikkoa. Pitäisiköhän laittaa joku kansalaisadressi sen puolesta. Kansalaispalkinto suomalaisille pitkästä talvesta johtuen.

Mimmu kirjoitti...

Tiina: Hyvä homma, nyt vain odotellaan, että olenko samaa mieltä elokuvasta :) Ja totta tosiaan, Tampereella kannattaa olla. Enköhän mäkin ole siellä jossain vaiheessa takaisin :)

Hehkuvainen: Batmania. Toivottavasti on hyvä, itse en pidä.

Elegia: Niinhän se mato-onkeilu onkin kivaa. Sellaista takaisin lapsuuteen -touhua :)
Kannattaa siivota, jos vanhemmat on tulossa ;)

Minja: Täälläkin on hellettä tänään ja vissiin huomennakin.
Vai että suosikkibändin keikka ;) Missäs ne nyt esiintyy? Toivottavasti on hyvä taas, vaikka varmasti onkin!
Ja jos mua ei ala siellä Tampereella näkymään, niin tänne vaan ;) Sähän arvelit tietäväs missä mä olen ;)

Nanna: Mä oon samaa mieltä, että kesälomien pitää olla työssäkäyvillä saman mittaisia koululaisten kanssa eli se 2.5 kk taitais olla aika hyvä. Adressia vaan vetämään ;)

Annakoo kirjoitti...

tampereella on kuuuuuuma. liikaa töitä. vähän ihastumista ja sit tietty poispääsyn alkufiilistelyjä.

Minja kirjoitti...

Ottopojassa tällä kertaa. Keikka oli ehkä jopa parempi kuin viimeksi, tiiviimpi tunnelma pienessä sisätilassa. Tällä kertaa päädyin tosin ihan yksin omaan kotiin nukkumaan.. :D

Pistaasi kirjoitti...

Kaikki tapahtumat on jo näköjään listattu :) Itse aion mennä avomiehen kanssa Vapriikkiin sunnuntaita viettämään. Ja pääsin opiskelemaan Tampereen yliopistoon, mistä kirjoitin enemmän aikaisemmassa blogissani.

Mimmu kirjoitti...

Annareetta: Luinkin tosta sun poispääsyn tai pikemminkin joutumisen alkufiilistelystä. :)

Minja: Ehkä ihan hyvä välillä päätyä yksinkin kotiin, ettei mene reissut aina samalla kaavalla ;)

Ina: Onnittelut opiskelemaan pääsystä! :)