sunnuntai 16. joulukuuta 2007

Paljastuksia

Elikkäs toissapäiväiseen meemiin vastauksia. Monta oikeaa vastausta oli, mutta tietyissä asioissa on näköjään salaisuudet säilyneet.

1. Eli Tiina, Wille ja Delilah ovat oikeassa. Olen tällä hetkellä työtön. Sirenita ja Lumi olivat tavallaan jäljillä, entinen työni on ollut juuri ihmisten kanssa tekemisissä olemista ja myyntiä.

2. Hiukset ovat keskiruskeat tällä hetkellä. Kiitos laiskuuteni värjätä niitä. Sellainen kastanjanruskea on useimmiten oikea väri missä viihdyn.

3. Silmät ovat vihreät. Kuvatodistetta mukaan. Onhan noissa vaaleanruskeaakin pikkaisen ja sinistä. Mutta pääosin vihreät.4. Asun vajaa 40 neliön yksiössä. Tampere ei ole asuinkaupunki vaan täältä vierestä jokin. Treella kyllä tulee käytyä melkoisesti.

5. Pituus on 162,5 tarkalleen ottaen. Kaikki laittoivat pidemmiksi. Sen viitisen senttiä haluaisin olla kyllä pidempi ja se pituus saisi tulla jalkoihin.

6. Vaatteet. Farkkuja pääasiassa. Ja niiden pitää olla siniset. Paidat on yleensä neuleita, ohuita sellaisia, trikoopaitoja yms. Tai sitten huppareitakin pidän. En ole todellakaan mikään hörhelö girlygirl. Väreinä pääasiassa mustaa, ruskeaa, murrettua punaista tai murrettua vihreää. Eli maanläheisiä värejä. Kenkinä yleensä Superstarit, tai kiilakorkopohjaiset kengät, korkosaappaat. Kesällä yleensä korkkarit tai epäsovinnaisesti Hello Kitty - varvassandaalit.

7. Luonteenpiirteistä on hankala sanoa. Tunnolliseksi en kyllä itseäni tunnista. Mutta kaikki muut kyllä tuntuvat ainakin jollain tapaa omalta.

Tätä oli hauska seurata. Olisi tietysti ollu kiva, että olis tullu lisääkin vastauksia.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Niin mun jäikin mainitsematta, että asut jossain Nokian suunnalla, erään kerran kun postauksessasi oli lause: ellei nokian vesiepidemia ota uutta uhria...

Tämä oli kyllä mukava meemi. Ja nyt tuntuu taas vähän enemmän tutuilta ihmiset, kun (ulkoiset) mielikuvat täsmentyvät...tai muokkautuvat lähemmäs todellisuutta. Hassua, niin hassua.