keskiviikko 12. joulukuuta 2007

Keskiviikko

Tänään on ollut jotenkin huono päivä. Ei jaksa olla hyvällä päällä. Moni asia ärsyttää. Pitäis keksiä jotain kivaa loppupäiväksi, ettei koko päivä mene ihan pilalle.

Eilen soitti aikaa sitten kylässä ollut mies. Kyseli kovin koska nähdään seuraavan kerran. Pitää ottaa itseä niskasta kiinni ja sano,ettei kyseinen henkilö kiinnosta.

16 kommenttia:

Wille kirjoitti...

Halaus

Mimmu kirjoitti...

Kiitos Wille :)

Anonyymi kirjoitti...

No luuleeko se, että sua kiinnostaa? Ja eikö yhtään (edes vähän)kiinnosta?

Mimmu kirjoitti...

Luulee se varmaan, että oon kiinnostunut. Mä olen vaan niin kiltti, että puhun sen kanssa ihan nätisti. Ja ehkä siitä sit voi saada sen käsityksen, että olisin kiinnostunut. Mä kyllä puhun sille ihan kuin kelle tahansa muullekin. Eikä mua kyllä yhtään kiinnosta. En oikeasti halua, että se ihminen edes vahingossa koskee mua.

Anonyymi kirjoitti...

No sitten sulla on vähän harmillinen paikka. On niin kovin vaikeeta sanoa ikäviä asioita toiselle, kun ei haluaisi pahoittaa mieltä.

Ja kuitenkin se on tehtävä. Höh.

Mimmu kirjoitti...

Sepä se. Varsinkin kun sitä ei kovin usein ole tullut tehtyä, niin se on vaikeaa.

Tämä tyyppi kertoi, kuinka on vanhemmilleen puhunut musta. Miksi ihmeessä?!?! Ei ensinnäkään kenestäkään kenen kanssa ei ole viettänyt kunnolla aikaa, kerrota vanhemmille. Ainakaan niin, kuin tuo mulle kertoi puhuneensa.

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa pahalta. Se taitaa tosissaan olla hullaantunut. Voih.

Kysäise siltä millä mielellä se ajattelee teidän tapaavan sillä 'ens kerralla'. Sitten jos se elättelee jotain romanttisia toiveita, oikaiset asian. Tai jotain. Vaikeaa on.

Mimmu kirjoitti...

Se haluaa mut luokseen pidemmäks aikaa. Viettämään "parisuhde-elämää".

Anonyymi kirjoitti...

Samoissa viiliksissä mennään. Tää täällä toivottaa semppiä !!!

Mimmu kirjoitti...

Kiitos Lumi :)

Anonyymi kirjoitti...

No sitten on kai paikallaan tehdä asiat selviksi kertaheitolla. :(

Semppaan täällä minäkin.

Mimmu kirjoitti...

Kiitos Sirenita :)

Wille kirjoitti...

Minäkin semppailen. Voin vain yrittää varovasti arvailla miten kiusallinen tilanne. Itselleni kun ei vastaavia ole vastaan sattunut.

Mimmu kirjoitti...

No eipä mullekkaan aiemmin. Ja ikää kuitenkin jo 27, että kyllä Wille sullekin vielä ehtii ;)

Wille kirjoitti...

Epäilen. Vois olla kyllä kova paikka kun en halua koskaan satuttaa ketään mutta pakkohan se olisi tuollaisessa tilanteessa.

Mimmu kirjoitti...

Sepä se. Mutta toisaalta kyllähän järkevä ihminen siis se pakit saava tajuaa, että ei kaikki vaan voi tuntea samalla lailla. Joskus nuorempana kun tuntui ettei kukaan ollut kiinnostunut, ihmettelin, miten kukaan koskaan löytää ketään. Miten koskaan ne tunteet on samat kummallakin. Siinä sitä itse ainakin oppi, ettei kaikki voi yksinkertaisesti pitää kaikista siinä mielessä.