maanantai 3. joulukuuta 2007

Sekaista

Ei siis mun kämpässä vaan pään sisällä. Ehkäpä JK:n vuoksi. Onhan se JK vieläkin tavallaan kuvioissa, mutta silti niin erilailla nyt. Nyt olen ajatellut, että onkokaan meillä mahdollisuutta johonkin vähän vakavampaan..

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Moi! Olen ehkä huonoin mahdollinen parisuhdeneuvoja, mutta anna ajan kulua, varmasti vastaan kävelee tapaus, joka kolisee kunnolla. Tuo Jake kuulostaa kyllä kunnolliselta, siinäpä se , perimmäinen kysymys: Miksi naiset aina rakastuvat renttuihin...
Oman hyvinvointisi vuoksi toivon, että petollinen JK on ihan menneen talven lumia?

Mimmu kirjoitti...

JK on tavallaan mennyttä. Jos jotain suurempaa hänen kanssaan koettaisin, niin en silloin "säätäisi" muiden kanssa. Hän aikoo muuttaa takaisin tänne samaan kaupunkiin ja on kuulemma muuttunut ja aikoo muuttua lisää. Saa nähdä. Tunnen kuitenkin sen verran hyvin, että melko nopeasti huomaan tilanteen.

Jake on oikeasti kunnollinen ja tavallaan olen hänestä alkanut pitämään entistä enemmän. Silti se mietityttää, että hän koko ajan puhuu, ettei tulee koskaan löytämään ketään. Exä jätti hänet 6 vuotta sitten ja on edelleen tavallaan siitä asiasta katkera. Osaako koskaan päästää irti? Vai vaatiiko se vain sen, että joku näyttäisi hänestä välittävän?

Kiva Rushka kun kommentoit :)