maanantai 24. maaliskuuta 2008

Tirkistelijöille

Ja nyt sitä eilen luvattua kylppärinkaapin tirkistelyä. En tiedä kiinnostaako ketään, mutta laitetaan tähän kuitenkin.


Kaapissa ei todellakaan ole kaikki tuotteet mitä käytän. Esim jalkarasvat ja vartalovoiteet ovat toisaalla. En tiedä haluaako kukaan mitään sen suurempaa selittelyä, mutta pakko mainostaa. Itselleni maailman paras meikinpuhdistusaine on tuossa vaaleanvihreässä tuubissa. Erisanin hoitava puhdistuaine. Halpaa kuin mikä. Tuo tuubi maksaa kolmisen euroa.

Tuolta kaapista puuttuu myös kaikki hiustuotteet. Ne kun ovat kaapin päällä ja niistä sen enempää ala kertoilemaan. Tuoksujakaan tuolla ei näy kuin kaksi: Jlo sekä Nina Ricci - Love in Paris, joka tosin on loppumassa ja sitä pitäisi saada lisää. Flower by Kenzo esimerkiksi on kaapin päällä, koska sitä tulee käytettyä usein.

Keskihyllyllä oikealla on kaikenmaailman hiusnipsuja joita en kyllä ole käyttänyt pitkiin aikoihin. Ainoastaan solkia ja hiuslenkkejä tulee käytettyä.

Ylhäällä oikealla kynsilakat, joita käytän myös turhan vähän. Pitääpä tänään lakata.

Alahyllyllä ei ole kuin topsipuikot, puhdistuslappuja, kertakäyttöisiä sheivausteriä sekä buranaa.

Meikit tuolta puuttuvat, mutta ihan siitä syystä, että jos ne kaappiin laittaisin, ei sinne muuta mahtuisikaan. Niitä kun on tuossa pari kolme meikkipussillista.
Jos joku tuote jäi vaivaamaan, niin saapi kysyä.

Koska mä itse myönnän katsovani kylässä ollessa ihmisten kylppärinkaappiin, niin olisi ihan kiva, jos joku tuntisi tarpeekseen tehdä tämän. Ja jättäisi kommenttia asiasta.

10 kommenttia:

Annalinda kirjoitti...

Hauska idea!

Mie voisin kanssa jonkinlaisen kuvan laittaa, vaikkei meillä olekaan kaappia. Pöytä kyllä ja "miljoona" laatikkoa. Mutta siis idea sama.

Mimmu kirjoitti...

Jee!! Pieni kylppärikaapintirkistelijä sisälläni hakkaa käsiään yhteen :)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä taitaa olla sama tuoksumaku osittain. Mulla on samaa Rexonaa ja Nina Riccin Love in Parisiakin löytyy sekä aiemmin oli myös Kenzon samaista toutetta, mutta annoin sen pois kun kyllästyin siihen. Mä haluisin niin tehdä tän kans, muttei mul oo peilikaappia olemassakaan :( Ja kurkkaa huutonettiä, sieltä löytyy joskus tuoksuja tod edullisesti. Mun pitäis hommata itelleni lisää Hugo Bossin Womania joka on ehdoton lemppari, mutta huudossa sitei tällä kertaa valitettavasti ollut, mikäli ei ole tullunna nyt ihan vasta sit...

Mimmu kirjoitti...

Tarviipa joku kerta käydä nuuhkaisemassa tuota Hugo Bossin Womania. Oon varmaan joskus haistellutkin sitä, mutta enpäs muista nyt yhtään pidinkö vai enkö. Mulla alkaa tulemaan myös pienoinen kyllästyminen tuohon Kenzoon, kun sitä tässä on tullut ruiskittua.

Huutonetti ei olekkaan tullut mieleen tuoksujen löytö paikkana. Jospa sieltä löytyisi edullisesti vaikka erästä suosikkiani mikä on monen makuun liian makea: Lancome - Miracle.

Mutta teeppäs Lumi myös jonkinlainen kollaasi omasta kokoelmasta kylppäritavaroita. :)

Pistaasi kirjoitti...

Aika jännä idea :)

Kylässä en toisten paikkoja tiiraile, mutta hauska nähdä mistä merkeistä tykkäät!

Mimmu kirjoitti...

Siitä vaan Ina tekemään omaa kaappikuvaa :)

Ja tulipas tuossa mieleen, että en mä oikeasti joka paikassa kaappiin katso. Joskus vaan. Ettei sen vuoksi pidä olla kutsumatta mua kylään tai ainakaan päästämättä vessaan :D

Anonyymi kirjoitti...

Linkitin sinut "seurannassa"-listalleni, tuun kurkkimaan sitten tänne useammin.

Tuo peilikaappi idea oli hauska, voisi toteuttaa itsekin :)

Mimmu kirjoitti...

Hienoa, tulisin mielelläni kurkkimaan sinnekin kylppärinkaappiin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Katsos kun lääkkeet ovat eri kaapissa, nehän näyttäisi koko kaapin :P
Hajuvesiä en käytä migreenin takia (en voi mennä kemppariosastolle tuoksuttelemaan kaikkien muiden jälkeen, miljoona tuoksua sekoittavat pääni)
Pitäisi varmaan tehdä "kuvaa laatikkosi" meemi, siitä sekasorrosta ei selvää saisi :D

Mimmu kirjoitti...

Joo, kaikkia tuollaisia kuvia kiitos! Mimmuko utelias?!? ;)