sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Henki pihisee

Eli joku ihme flunssan tapainen tuossa iski. Oli lämpöä ja nyt hieman nenä vuotaa, mutta eiköhän tämä ala tästä hellittämään.

Perjantaina tuli käytyä tosiaan O´Connelsissa muutaman muun bloggaajantytön kanssa kääntymässä. Itse liukenin kotiin jo yhdeksän pintaan, näillä neljällä muulla taisi mennä pikkutunneille tämä kotiin meneminen.. Oli kivaa, sääli, että piti lähteä, mutta toisella kertaa uusiksi! :)

Tänään olisi ohjelmassa kylppärin lattiakaivon putsaus (YAK!!!!) sekä hiusten värjäys. Tiskatakkin pitäisi ja vähän kerätä kissojen tavaroita kasaan, sillä ne lähtevät reiluksi viikoksi evakkoon vanhempien luokse. Tietty, jos olisin oikein ahkera, voisin leipoa vaikka omenapiirakan vanhemmille huomiseksi. Saavat vaan tuoda maitoa mukanaan, jos kahvia täällä mielivät. Pääsi nimittäin loppumaan, enkä ole kyllä aamulla tai tänäänkään kauppaan menossa.

Ai niin, sain perjantaina postia Willeltä. Voitin joskus muinoin muistaakseni arvauskilpailun siitä, kuinka moni huomaisi Willen leikanneen hiuksensa. Postiluukusta kolahti kokoelma-albumi nimellä "miehiä Mimmulle". Kiitos Wille! :)

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ne neljä muuta taisi käydä humalassa. Ooooi jospa oisit voinut olla muukaanaa...

Wille kirjoitti...

Ole hyvä vaan. Ilo oli minun puolella sitä levyä kasatessa.

Mimmu kirjoitti...

Tiina: No olihan se odotettavissa, että Humaliassa olitte menossa käymään :D

Wille: Hyvä, ettei pakkopullalle tuntunut.

sirenita kirjoitti...

Hoo hoo! Ens kerralla säkin voisit tulla käymään siellä humaliassa. se oli ihan kiva paikka. :)

Minkälaisia miehiä sillä levyllä muuten oli? Palomiehiä?

Mimmu kirjoitti...

Mun pitää tosiaan joku kerta lähteä kans sinne Humaliaan. :) Tosin tiedä haluaako kukaan sitä sitten todistaa. En ole nimittäin ollut humalassa yli kolmeen vuoteen... Pikku hiprakassa kylläkin.

Ei siinä valitettavasti ollut palomiehiä. Pitää ottaa kuva levystä sitten kun saan vihdoista viimein ladattua kameran akun.