maanantai 22. joulukuuta 2008

Joulunalusaikaa

Tänään olisi tarkoitus mennä tuon miehen kanssa käymään iltasella kaupassa ja ostaa loppuviikoksi ruuat, ettei tarvitsisi enää huomenna tai aattona lähteä mitään ihmeempää hakemaan. Ihmiset kun nyt ovat vaan niin hulluja, että ennen joulua, siellä kaupassa ramppaavat viime hetkeen saakka ja jonottelevat ja ostavat hirveät kasat ruokaa ja karkkia, joita eivät edes syö. Meille on ainakin tänne tulossa melkoisen normiruokainen joulu. Tietenkin jotain niitä jouluherkkuja, mut kun ei meillä kummallakaan oo niitäkään kovin paljoa, siis sellaisia, mitä pitää ehdottomasti olla jouluna, niin mitä sitä liikoja viittii alkaa osteleen.

Viikonloppu meni tosi nopeeta, mutta oli täällä kyllä pari termiittiäkin koko ajan antamassa vauhtia. Eilen, kun nuo lähtivät takaisin äidilleen, oli olo aika loppuun kaluttu. Mutta sitähän se on. Lasten kanssa menee energiaa.

Mutta mutta. Hauskaa joulunalusaikaa kaikille! Mulla ei nyt oikein pää leikkaa ja pitää suunnata suihkuun, niin mitäpä sitä suotta lätisemään. :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se on kyllä tosiaan kumma miten joihinkin tuntuu pyhien lähestyessä iskevän suorastaan maailmanlopun paniikki - ruokaa hamstrataan aivan järkyttäviä määriä! Parempi onkin pysyä poissa kaupasta silloin kun hullut ovat liikenteessä :D.

Iloista joulunaikaa!

Mimmu kirjoitti...

Kannattaa mennä sinne kauppaan puoli yhdeksän aikaan. Silloin ei luulisi enää olevan niin kovaa ryysistä. Äsken kävin ostamassa päiväksi ruokaa, ennen meidän THE kauppareissua viikon ruokien hankintaan, siellä oli about 15 kassaa auki ja jokaiselle vähintään viisi ihmistä jonossa. Niiden kaikkien, keiden ostosten hinnan kuulin, summa oli kolminumeroinen... Mun 7€ ostokset eivät olleet juuri mitään sen rinnalla :D

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää joulunaikaa sinnekin :)