tiistai 16. joulukuuta 2008

Pakkasaamu

Kiva herätä 6.40 ja huomata, että ulkona on pakkasta sellainen 8 astetta, mikä tuntuu olevan nykytalvina jo paljon. Ja tänään kun oli vielä suunnitelmissa lähteä käymään jonkun matkan päässä olevassa kaupassa. Mä kun en vaan haluaisi jäädyttää nenääni. :( Ehkä tämä kauppareissu siirtyy huomiselle.
Nyt kaikki, jotka haluavat tietää mun sijaintia, menevät katsomaan, että missäs sitä on ollut aamulla tuon verran pakkasta :D

Mitäs tänne kuuluis... Noh, parisuhteessa oleminen ei kyllä ole aina helppoa. Viikonloppuna saatiin riita aikaan aivan turhasta asiasta. Sitä mykkäkoulua ja vittuilua puolin jos toisin kesti noin vuorokauden verran, mutta onneksi jo toisena iltana päädyttiin nukkumaan vierekkäin yhtäaikaa sentään :)

Ensi viikonloppuna pitäis keksiä tekemistä kahdelle alta 10 vuotiaalle pojalle pariksi päiväksi. Pitää toivoa hyviä ilmoja, niin niiden kanssa voisi käydä vaikka eväsretkellä jossain lähellä. Muuten ne kyllä alkavat hyppimään seinille, jos niitä vaan sisällä pitää. Kokemusta on siitäkin, kun ulkona sataa tms eikä sinne oikein voi mennä, niin nuorempi varsinkin on niin villi, että siinä hajoaa kyllä pää. Vanhempi taas tyytyisi istumaan koneella ja pelaamaan vaikka koko päivän, jos se sille vaan sallittaisiin.

Pitäisi varmaan lähteä suihkuun yms ja muutenkin vähennellä tätä koneella jumittamista, mulla on hartiat niin jäkissä, että kohta ei käänny pää, jos tässä vielä kovinkin kauan kökötän. Hauskaa pakkaspäivää itse kullekin!

6 kommenttia:

Minja kirjoitti...

On täälläkin ihan peräti 2,5 astetta pakkasta just nyt!
Hauskaa päivää sinnekin! :)

Tiina kirjoitti...

Vähän nauratti tuo, että nykyään sitä valitetaan jo 8 asteen pakkasista. Siis itseni mukaan lukien. Tänään tuo 2 asteen pakkanenkin tuntui ihan liian kylmältä.

Heippa taas!

Mimmu kirjoitti...

Minja: On sielläkin sitten paleltumakuolema ollut aamulla lähellä ;D

Tiina: Se pakkanen, ihan sama oliko sitä kuinka paljon, tuntuu kylmälle nykyisin. Viime talvenakaan ei tainnut kovin montaa pakkaspäivää olla. Täällä itseasiassa toi 8 astetta on jo senkin takia paljon kylmemmän tuntuinen, kun aina tuulee. Merenrantakaupunki, niin harvemmin on päivää, jolloin ei tuulisi. Äsken kun kävin ulkona ja katselin maata, niin aivan kuin olisi jossain pohjoisnavalla. Pitää varmaan joku päivä käydä ottamassa kuvaa :D

Henu kirjoitti...

Ihana pakkanen :)

Elegia kirjoitti...

Ei paljon pakkasta täällä näkynyt. Tosin täytyy tunnustaa, että jo parin asteen pakkanen saa aikaan kulttuurishokin - niin harvinaista pakkanen näyttää nykyään olevan ;)

Mimmu kirjoitti...

Henu: Pakkanen on ihana, jos sitä ei ole liikaa!

Elegia: Tervetuloa tänne, täällä on tänäänkin jopa aste pakkasta :D