maanantai 1. joulukuuta 2008

Maanantai - taas

Tuntuu tosiaan, että se maanantai on jatkuvasti. Musta tuntuu, että se on joku salaliitto pieniä ihmisraukkoja vastaan. Joka paikassa laitetaan veteen jotain ainetta, mikä saa muun viikon menemään niin kovin nopeasti ja sunnuntai-illan ja maanantai päivän matelemaan. Pitäisi vaan saada tämä asia todistettua!

Nyt on vielä sellainen pieni ärsytyskin päällänsä, niin mikäpäs tässä. Paska maanantai!Ärsyttää, jopa tuo maikkarin aamuteeveessä oleva Sami Sykkökin nyt paljon! Ehkä tää menee ohi, kun tässä päivä alkaa. Yöllä kun ei oikein tuo uni tullut.

BB-ASIAA!!!!!

Onneksi se vihdoista viimein loppui! Mä en olis jaksanut kattoa sitä enää yhtään. Ja silti sitä oli vaan katsottava. On tää ihminen kyllä tyhmä ilmestys. Voitto nyt meni henkilölle, joka toivottavasti osaisi käyttää sen fiksusti, eli Anniina, laita suurin osa noista rahoista mieluummin itsesi sivistämiseen kuin vaatteisiin!

BB-ASIA LOPPUU!!!!

Tänään on poikkeuksellisesti pyykkimaanantai -perjantain sijasta. Kaksi isoa koneellista hurruttaa tuolla pyykkituvassa mun vaatteita puhtaiksi. Onhan siitä jo varmaan 2 viikkoa kun olen viimeksi pyykkiä pessytkin. Kertoo varmasti paljon mun vaatemäärästä, että vieläkään ei olisi ollut mikään hirveä kiire pestä sitä pyykkiä... Sukat olivat ainoat, jotka osoittivat loppumisen merkkejä.

Kauppaan pitäisi tänään päästä ja muutama virastoasiakin olisi tällä viikolle hoidettavien listalla. Tänään ei todellakaan vaan kiinnosta. Vihoviimeistä hommaa mennä jonnekin Kelaan jonottamaan...

Ja jottei valittamista olisi liian vähän, niin kävin muuten perjantaina taas hammaslääkärissä. Vieläkin tuntuu, etten saa suuta kunnolla auki. Jossain vaiheessa kun laskin, oli mun suussa neljä eri instrumenttiä + se ihme tamponi, minkä ne tunkee myös suuhun ja kyseessä oli tosiaan vain väliaikaisenpaikan vaihto muovipaikkaan. Vielä olisi muutama käynti edessä, juurihoidon tekeminen loppuun sekä ne viisaudenhampaat, mitä ei vieläkään ole saatu revittyä pois.

Mutta ne pyykit alkais olemaan valmiita, joten niitä hakemaan!

Mukavaa maanantaita kaikesta huolimatta!

4 kommenttia:

Henu kirjoitti...

Maanantait on perseestä.

Mimmu kirjoitti...

Ja valitettavasti niitä on seitsemäsosa joka viikosta...

Tiina kirjoitti...

Mieti: seitsemäsosa koko elämästä on maanantaita!

Mimmu kirjoitti...

ARGH! :D