sunnuntai 30. joulukuuta 2007

Kipua ja pahaa mieltä

Kivusta vaikka ensin. Kävin torstaina hammaslääkärissä. Hammasta oli jomottanut jo viime viikon lauantaista saakka. Eli ei kiva. Nyt sitten kun on pari päivää tässä oltu, niin on uudelleen alkanut särkemään eli se olikin sittenkin viereinen hammas. Eli ensi viikolla näemme oi hammaslääkäri ;)

Paha mieli oli eilen kun saatiin JK:n kanssa riita niinkin tyhmästä asiasta ja vieläpä puhelimessa kuin vaatteet. Mykkäkoulua kesti tähän päivään. Tai siis iltaan saakka ja vielä silloinkin tapeltiin vähän. Nyt onneksi kaikki on taas hyvin :) Puhuttiin taas tulevaisuudestakin.

Kävin siellä alennusostoksilla ja käteen jäi vain kaksi paitaa ja alusvaatteita. Olisin halunnut jotain muutakin, mutta oon varmaan vanha tai sitten vaan kaikki rätit olivat tosiaan seiskytluvun verhon näköisiä tai sitten sellaisia mitä äiti on pitänyt silloin kun olin itse lapsi. Ja ne kaikki nyt eivät vaan iske muhun. Ja sitten jos löytyy, niin joko kokoa teltta tai sitten barbi. Eli eipä kannata olla sellainen suht keskikokoinen, varsinkin kenkien suhteen. Ei ikinä löydy alesta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taidan olla minäkin vanha, nimittäin ihan samaa mieltä olen noista "nykyajan vaatteista" (nyt ainakin olen vanha kun tuota termiä käytän!). Ei mutta oikeasti, kyllä nykyään saa vähän enemmän käyttää aikaa vaatteitten etsimiseen, niin paljon niitä rättejä siellä on.

Mimmu kirjoitti...

Tulipa tuossa mieleen, että entä jos syynä onkin se, että oma vaatemaku on vaan niin paljon parantunut? :D Siksi nyt ei enää löydä mitään, kun siellä aletangoissahan roikkuu ne, mitkä ei ole kenellekkään normaalihintaisina kelvanneet. Ja aikaisemmin meni itsekin siihen halpaan, että osti niitä siitä huolimatta.

Anonyymi kirjoitti...

Se voi muuten hyvinkin olla! Olemme siis viisaampia emmekä vanhoja :)