tiistai 27. toukokuuta 2008

Väsynyttä juttua

Kylläpä voi pientä ihmistä sitten väsyttää. Nukuin tuossa hetki sitten kahden tunnin päiväunetkin ja olisin voinut nukkua lisääkin, mutta olin kaukaa viisas ja valitsin päikkäripaikakseni sohvan, joka ei kahdenistuttavana ole kaikkein ergonomisin, joten siinä ei tule nukuttuakaan niin kauaa :)
Yöuniakin vetelin viime yönä melkein 8h, eli taitaa viikonlopun muutamat vähäuniset yöt vaatia nyt veronsa tai sitten ensi yönä en saa unta ollenkaan.

Tämän päivän ilma. Jotain inhottavan ja kamalan väliltä. Varsinkin kun olin pyörällä liikkeellä. Sai alamäessäkin polkea, ettei vauhti olisi pysännyt. Niin paljon täällä tuuli. Toivottavasti huomenna olisi parempi ilma. Olisi jossain vaiheessa nimittäis mentävä metsästämään tämän kesän täydellisiä kesälipottimia elikkäs kenkiä :) Sellaisia läpsyttimentyyppisiä.

Hauskaa tiistaita kaikille. Kohta on keskiviikkoa ja viikonloppu taas askeleen lähempänä :)

5 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Missäs ystävämies on? ;))

Huomiseksi on ennustettu lämpimämpää ilmaa, toivottavasti ennustus pitää!

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin nukuin ja nyt on pönttö ihan töttöröö kun nukuin liikaa. Täällä tulee kans vettä ja sit hetki aurinkoa ja taas vettä. Muksaa tiistaita sinnekin, niin ne päivät vaan vierii :)

Mimmu kirjoitti...

Elegia: Ystävämies on kotonaan, nukkumassa tällä hetkellä. :) Vieruspaikka sängyssä olisi kyllä kelvannut mulle tänäkin yönä, mutta ei nyt onnistunut. Ehkä ensiyönä taas. :) Ja nyt kaikki alkavat taas kuvitella vaikka ja mitä :D

Lumi: Se päikkäreiden nukkuminen liian pitkään, on kyllä sieltä ja syvältä, mutta minkäs teet kun vaan väsyttää?

Anonyymi kirjoitti...

Mä tein kans ennen silleen, että jos oli aikainen herätys aamulla ja menin jostain syystä myöhään nukkumaan, ni kellahdin pikkusohvalle. Siitä oli sit mukamas helpompi herätä aamulla. :D ...MUKAMAS...
Mulla on sen verran hyvät unenlahjat, että nukun kyl ihan missä vain. :D

Omaa blogiakin alan tässä taas lähipäivinä päivittää, kun nyt on taas uutta kerrottavaa!!! JEE!

Mimmu kirjoitti...

Nemon: Joo, ei se herääminen yleensä yhtään sen helpompaa sohvalta ole. Sitä vaan luulee kaikkea :)