keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Huomenna se tapahtuu

Nimittäin hampaan repiminen. Ei silleen jännitä, mutta ahdistaa. Noh, ei voi mitään. Toivottavasti uni tulee. Ja huomenna sen sitten näkee, saanko suutani auki, onko poski turvonnut jalkapalloksi ja onko hammas kasvattanut juuret aivoihin tai poskionteloon.

Tänään tuli käytyä hulluilla päivillä. En tiedä miksi sinnekkin pitää joka kerta ittensä ängetä, kun en sieltä juuri mitään löydä. Noh, farkut kyllä ostin ja Akateemisesta muutaman kirjan kummilapsille.

Ajatukset taitaa olla nyt niin huomisessa, että ei tule mitään järkevää tekstiä. Ainakaan sellaista, jota kukaan jaksaisi lukea, joten menen sänkyyn. Jääkää te kuuntelemaan biisiä, joka on tänään soinut päässä ja josta oikeasti pidän. Jostain syystä.

Marija Serifovic - Molitva

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä!

Biisi on ihana :).

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti kaikki meni hyvin :) Tai menee, josset ole vielä mennyt.

Mä olen miettinyt noita hullujapäiviä yms. miksiköhän ne on aina kaikissa kaupoissa yhtä aikaa, ainakin marketeissa nimittäin. Kun cittarissa on mammutit ni prismassa on ostapois-päivät jne... Outoa.

Mimmu kirjoitti...

Hehkuvainen: Kiitos. Tosin ihan suotta tätä kertaa jännitin, sillä täti päätti, että tällä kertaa ei sitten ehdittykään muuta kuin ne kaksi paikkaa. Eli suottu takana huonosti nukuttu yö ja monen päivän ahdistus.

Lumi: Ei siinä ookkaan mitää järkeä noissa alehulabaloissa. Se hyvä puoli on Sokkarilla ja Stokalla, että ne ovat aina peräkkäisinä viikkoina. Ihmiset hakevat alevauhtinsa Sokokselta ja jatkavat Stokalla :D

sirenita kirjoitti...

"Se hyvä puoli on Sokkarilla ja Stokalla, että ne ovat aina peräkkäisinä viikkoina."

Jatkaisin lausetta seuraavasti:
...mutta kumpikaan ei ikinä osu Sirtsun palkkapäivään (tai sen välittömään jälkimaininkiin...)

Eipä silti, kammoksun noita tuollaisia väestönryntäystapahtumia. Mutta JOS olis jotain ostettavaa, niin ikinä ei ole rahoja. Ne ei kanssa ikinä yhtään ajattele mua. ;)

PS. Mä lupaan jännittää osan sun hammasjännityksestä kun sen aika tulee. :)