torstai 16. lokakuuta 2008

Lätinää

Kai se on huomenna taas soitettava hammaslääkäriin ja kysyttävä, että joko nyt annettaisiin jotain myrkkyä, mikä poistaisi tulehduksen ja samalla tuon kivun hampaasta. Mä en vaan jaksa enää.. :(

Tänään oli hassu päivä. Hengasin kaupungilla Minjan kanssa, kun yhtäkkiä paikalle viipottaa eräs neitonen, tunnistaa meidät, esittäytyy ja lähtee melkein samantien pois. Meni hetki tajuta mitä tapahtui.. Tuli hieman epärealistinen olo siitä kohtaamisesta. Eli miten olisi Annikki, jos joskus ihan ajan kanssa? :)

Näin hyvissä ajoin, jos joku sattuu näkemään Nukku-Mattia, niin saa taas pyytää tänne. Haluaisin nukahtaa hieman aikaisemmin kuin viime yönä...

7 kommenttia:

Annikki kirjoitti...

Mikäpä jottei :)

Olin aika huonossa hapessa liikenteessä, mutta en sitten viitsinyt hiipiä jostain hyllyn takaa karkuunkaan moikkaamatta..

Se nukku-matti taisi tulla sinne, kun ei se ainakaan täällä ole käynyt. mokoma.

Paska jätkä.

Mimmu kirjoitti...

Puhuttiin Minjan kanssa, että ei oltais sua varmaan tunnistettu, että silleen oisit päässyt ohi, mutta todella kiva oli tavata!

Ei oo tullu tänne ei. Petturi se Nukku-Matti taitaa olla...

Elegia kirjoitti...

On se vaan pieni se Tampere :D

Tiina kirjoitti...

Me voitais järkätä joku blogityttöin tapaaminen joskus. Silleen rajatulle piirille (kun tätä tälleen tosi privasti täällä ehdotan).
Mua ainakin kovasti huvittaisi nähdä Mimmu ja Sirtsu.

Mimmu kirjoitti...

Elegia: Musta on alkanut tuntumaan samalle. En nykyisin edes käy kovin usein keskustassa pyörimässä ja silti siellä näkee melkeinpä joka kerta muutamia samoja ihmisiä. Tuttuja harvemmin eli silleen eilinen oli kyllä poikkeus. :)

Tiina: Järkätään ihmeessä.Mulle sopis ennen joulukuuta melkeinpä milloin vaan. Joulukuussa en välttämättä ole Treen seudulla, niin sinne saakka ei kannata lykätä.

Minja kirjoitti...

Blogityttöpikkujoulut!

Mimmu kirjoitti...

Sopii mulle! :)