keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Ilonaiheita

Tänään tuli bussissa kaksi arviolta 3 vuotiasta lasta - tyttö ja poika. Puhuivat isoon ääneen paljon keskenään, lauloivat muumilaakso-biisiä. Kysyivät kun jäin pois, että asunko pysäkin kohdalla olevassa omakotitalossa. Ja sanoivat mua tytöksi, eivät tädiksi. Ihan kiva olla lasten mielestä sen verran nuoren oloinen, että on tyttö, ei täti :)

Kun ambulanssi oli Pispalassa pysähdyksissä, poika sanoi tytölle isoon ääneen "kato, ambulalanssi!" Tyttö sitten kysyi "ai missä on ambulalanssi?" :D

Ja tietenkin matkiminen on kivaa. Toinen oli kuullut niinkin hurjan sanan kuin perskutarallaa. Siinä sitten kumpikin toisti vuorotellen hieman puutteellisella r- ja l-taidolla "ai peeskutavavvaa" :D

4 kommenttia:

Paska Nainen kirjoitti...

Välillä on hauska lukea näitä "normaalikirjoituksiakin" kun mä vaan metsästän sosiaalipornoa ja kaikkea omituista.

Mimmu kirjoitti...

Kiva jos mun kirjoituksista löytyy jotain normaaliakin ;D

Harhapolku kirjoitti...

Olen kerran ollut puhelinmyyjänä, olihan se aika persehommaa, mutta toisaalta silloin tienasin sillä ihan kivasti. Lähinnä se kai johtui kumminkin siitä, että olin vuorovastaavana.

Mutta olin tänään työhaastiksessa ja sain töitä, omalta alalta vielä :D Ei ole kesälomaa, mutta väliäkö sillä, kunhan rahaa tulee jostain.

Mimmu kirjoitti...

Onnittelut työnsaannin johdosta! :)