keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Ei haluu!!! Onks pakko?

Huomenna pitäis mennä työkkäriin. Mä en halua. Mua on jo pidempään vituttanut se sinne meno. Ahdistaa! Ja jotta kaikki inhottavat asiat tulisivat samaan syssyyn, niin perjantaina mennään hammaslääkäriin, ronkitaan taas sitä samaa hammasta, mitä on varmaan viitenä eri kertana siellä jo ronkittu. Mun poski on sisäpuolelta varmaan ihan arpeutunu niiden kaikkien puudutuspiikkien vuoksi. Tän perjantain käynnin pitäis olla viimeinen siihen hampaaseen. Mutta jottei totuus unohtuisi, niin mullahan on sitten ens viikon tiistaina taas hammaslääkäri. Sitten ronkitaankin toiselta puolelta väliaikaista paikkaa pois ja paikkaillaan muutenkin vähän. Sitten pitäis olla poraukset yms tehty. Ainoastaan suussa olisi yksi poistamista odottava viisuri sekä hammas, josta ei kukaan tiedä mitä sille tehdään. Koetetaanko tehdä paikasta puoli hammasta vaiko vedetäänkö se pois, kokeillaan kestääkö silta vai revitäänkö jostain pari tonnia rahaa ja laitetaan implantti. PLAAH, sanon minä.

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Olisko helpompi, jos hommais vaan tekarit? ;D
Ei vaan. Kyllä se siitä. Se työkkärikin on sitten huomenna jo ohi. :)

Mimmu kirjoitti...

Välillä tuntuu, ettei ne tekarit ois lainkaan huono vaihtoehto.

Työkkäri on joo huomenna ohi, mutta musta tuntuu, ettei ne enää usko mua. Laittaa mut johonkin paskaan. Jonnekin laitoiskeittiöön kuoriin perunoita tai siivoomaan paskaa Pitkäniemeen.

Hehkuvainen kirjoitti...

Tiina ehti edelle ehdottamaan tekareita. Karua, mutta varmaan on käyny tossa ruljanssissa mielessä että sama se vaikka otettais kaikki irti, eipähän ois enää ongelmaa :/. Aikaisemmin näin olisi varmaan tehtykin. Mutta eihän sitä nyt haluaisi hampaistaan luopua kuitenkaan... eikä toivottavasti tarvitsekaan.

Tsemppiä myös työkkäriin!

Mimmu kirjoitti...

Monta kertaakin käynyt mielessä. Mutta ei sitten ole tullut sanottua hammaslääkärille sitä vielä.

Kiitos tsempeistä!