maanantai 29. kesäkuuta 2009

The sun is shining in the sky...

...everybody knows it´s party time.

En tiedä miksi tai siis mistä toikin tuli mieleen kun tuolla paisteessa kävelin kaupasta kotiin.

Mä niin nautin näistä ilmoista! Voisiko olla tonne vaikka syyskuun puoliväliin saakka tällaiset ilmat? Parina päivänä voisi sataa pikkasen, mutta muuten tällaista lisää. Kesällä pitää olla lämmin. Ehtii sitä sitten sen pitkän loskapaskakauden aikana taas kirota kylmyyttä ja märkyyttä ihan riittämiin.

Ainoa mikä huono puoli tässä ilmassa on se, että ikkunaahan on pidettävä auki, että ilma vaihtuisi edes vähän ja tää talo kun nyt on noin 20 metriä suhteellisen vilkkasta tiestä. Ei ne autot mitään haittaa, mutta ne mopot. Eikä niissä voisi olla joku desibeliraja? Ei moottoripyörien ääni haittaa vaikka joissain niissäkin on melko iso ääni, mutta ne teinipoikien mopot. Varsinkin kun ne yleensä lähtee liikkeelle vasta tuossa illan tullen. Parhaimmillaan sen yhen mopon ääni on kuulunut tänne, kun se oletettavasti on jo melkein Nokian keskustassa eli kilometrejä.

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Mä olen kironnut noita lokkeja, jotka huutaa päivällä ja illalla ja aamuyöllä, mutta ehkä mä otan ne kuitenkin mieluummin kuin mopopojat.

Ja olen samaa mieltä säistä. Tätä samaa syyskuuhun asti, kiitos!

Mimmu kirjoitti...

Mieluummin mäkin lokkeja kuuntelisin kuin noita mopopoikia viritettyjen mopojen kera parhaimmassa tapauksessa vielä huutamassa jtn toisilleen ajaessaan.

Hehkuvainen kirjoitti...

Onpa hyvä, ettei täällä ole kovasti mopopoikia kuulunut, lokkeja kyllä senkin edestä. Kaikki luukut on auki, joten äänet kyllä kuuluvat, tie kulkee käytännössä ikkunan alla. Ainoa oikeasti suuremmin häirinnyt ääni on kuorma-autojen piipitys ja joutokäynti, kun tuovat aamuyöllä tavaraa läheiseen kauppaan.